Hacked.

Alla inlägg under mars 2009

Av Bitch - 18 mars 2009 19:49

Sitter nu och väntar på det okända på tv4 +, men jag är så otroligt trött så jag skulle stupa i säng och somna på stört. Dock kan jag inte det för jag väntar på min inneboende som kommer ikväll.


Cu later

ANNONS
Av Bitch - 18 mars 2009 16:33


Nya listan till ett längre liv

Här är den – topplistan över maten som ger dig ett längre och friskare liv!

Det är den ledande näringsforskaren Gary Williamson, professor i funktionell mat vid Leeds university, som listat maten som ”är essentiell

för din livslängd”.

De 20 utvalda livsmedlen är fullproppade med polyfenoler, antioxidanter som saktar ner åldrandet och skyddar mot genetiska risksjukdomar som cancer och hjärtbesvär. Och till vår stora glädje har kaffe och mörk choklad lyckats ta sig in på listan över livsnödvändiga nyttigheter!

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar


Tänka att forskarna äntligen har kommit fram till det som jag har vetat i flera år. Att kaffe/Te och choklad är bra för mig ;)


Hur nyttig är du ? Är du som jag medveten om allt skit man proppar i sig men gör det ändå ,ofta med ursäkten- jamen det är ju så gott och det lilla gör väl inget ?

Men klart kan man vara lite nyttigare och på så vis förlänga livet så ska man ju göra det eller hur ?

ANNONS
Av Bitch - 18 mars 2009 13:11


Idag kom vinsten från Hundspår =).Mitt goa hundtäcke och det va såå fint. tack snälla Hundspår. Det ska min kommande bebisvovve ligga på sen =)


För övrigt så har jag så otroligt mycket att göra idag- IGEN. Vissa dagar är bara så jobbiga


kramar

Av Bitch - 18 mars 2009 08:37

                    


NYHETER

 Lady Gaga för avklädd

Lady Gaga har blivit känd för sina utmanande outfits, nu har även polisen reagerat - och fått nog. Sångerskan stoppades av polisen för att hon visade för mycket hud offentligt. Lady Gaga hade på sig ett par små hotpants när hon stoppades av polis i Chicago. Hon fick en tillsägelse för att ha varit för avklädd på allmän plats. – Jag antar att det inte ens var byxor alls. Men det var väldigt roligt för allt man såg var den här halvnakna tjejen ute på gatan som skrek åt polisen: "Det är mode! Jag är artist”. Det var kul, säger hon enligt contactmusic.com. Lady Gaga har dock lovat att inte sluta ha på sig uppseendeväckande kläder. – Det är inte att jag inte gillar byxor. Jag väljer bara att inte använda dem vissa dagar. Jag tycker det är sexigt att inte ha byxor. Jag älskar den nakna människokroppen. Jag jobbade på strippklubbar när jag var 18 år gammal.


That's al


xoxo

               Missy

Av Bitch - 18 mars 2009 07:38

                                    

Bättre väder än såhär kan man inte vakna till mina vänner.

Himlen är blå och   skiner och visar sig från sin bästa sida.


All snö är verkligen på väg bort nu och man börjar skymta bar mark


************************ HÄRLIGT***************************


Hoppas ni får en bra morgon och ännu bättre dag


xoxo

       Missy


Av Bitch - 17 mars 2009 22:25

Dagen har som sagt vart lång idag så nu är orken slut därför kikar jag in till er och säger godnattSåg ni föressten Desperat houswife ikväll ? Är inte den serien bara för bra ? Me like. Men hur ska det gå för stackars Preston ? Ja jag antar att vi får följa fortsättningen nästa Tisdag ¨


♥ KRAM ♥

xoxo

      

Av Bitch - 17 mars 2009 21:37

I kväll dockar Discovery

 Den amerikanska rymdfärjan Discovery sköts upp den 15 mars.

Den amerikanska rymdfärjan Discovery och dess sju besättningsmän sköts i söndags upp i rymden för att slutföra installationen av den fjärde och sista solpanelen på den internationella rymdstationen ISS.

Klockan 22.13 i kväll svensk tid beräknas rymdskytteln nå stationen och dockningen inleds.

Ganska spännande detta tycker jag. Vi får väl veta hur det går med detta lite senare antar jag


Den svenske astronauten Christer Fuglesang ska enligt planerna resa till ISS med Discovery den 6 augusti. Det är samma färja som tog honom till rymden i december 2006 då han blev historisk som den första svensken i rymden.

Av Bitch - 17 mars 2009 20:42

                     


När Marlena tävlar för Sverige i Moskva så kommer hon att bli nummer 5 att utföra sitt sång nummer- Hejja Sverige och Hejja Marlena

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se