Hacked.

Alla inlägg under mars 2009

Av Bitch - 17 mars 2009 19:04

Ja idag har jag verkligen vart fullskiten med göra *pust * det har verkligen inte vart många lugna stunder och jag har inte fått sätta mig ner förs nu . Så jag kan ju lugnt påstå att jag är gruvligt trött !


Det dåliga kanske vänder nu och det hoppas jag. Det är ju såhär att ska man jävlas med någon så ska man nog inte göra det med missy *s* nä då har man valt fel person kan jag säga !! Jag har tex haft stora problem med mitt elbolag men nu efter att jag pratar med div jurister och dyl så kommer dom snart att få smaka på en väldigt besk medecin *L*. Lagligt ska det gå till för jag är laglydig ! Ärlighet vara längst heter det och det är ju mer än vad den människan på elbolaget vart. Nog om detta !


Jag har träffat en god vän idag och pratat igenom en massa. Det blir ju så när det är långt mellan träffarna och då har man mycket att prata om , och tiden bara tickar iväg i en hiskelig fart.


Sen har man hunnit tvätta lite med  -ja pust


Sen har jag inte hunit packa någon inför min resa för TUR mässan, men jag behöver inte ha så mkt med mig denna gången så.Skönt !

Fick besked att min vinst är på väg till mig JIPPIE !! Va skoj det ska bli


Jag är ju Buzzador med och nu är jag med i en kampanj så jag måste sysselsätta mig med detta oxå. För efter en Buzzador kampanj så ska man ju rappotera vad folk tycker om just den produkten man testar.Jag ska ta med mig lite till TUR mässan och dela ut tänkte jag.


Är ni nyfiken på att bli en buzzador ?? Ta kontakt med mig så hjälper jag dig/er =)


xoxo

        

ANNONS
Av Bitch - 17 mars 2009 07:41

         

ANNONS
Av Bitch - 16 mars 2009 22:40

 

Min Honeybun är en ängel- ja det måste han vara !

Jag vill bara att han ska veta HUR mycket jag uppskattar honom. Han är en sån person som ALLTID finns där, även dom gångerna man kanske inte förtjänat det.men det har han ALLTID gjort för mig , stöttat när det gått nedför och livet inte känts så roligt. DET är kärlek för mig

Inte ha nån snygg skyldocka till kille som skiter i vilket utom sitt utseende och att brudarna tycker han är snygg.

sånt är ytligt och inte alls viktigt för mig !


Nej min honeybun har tagit hand om mig då jag legat sjuk med feber och ser ut som 7 svåra år. Både i bra tider och dåliga tider.När jag är nere och lessen och ringer honom så tar dte inte många minuter förs man är på bättre humör. Han är lugnet själv och jag förstår inte alla gånger HUR han kan vara så LUGN !

Bara så du vet så är du det bästa som hänt mig !!


Det är ju så att när någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. Den har kommit för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Jag VET varför the man upstairs gav mig honeybun and i love him for it .Thank you =)

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Tack snälla honeybun för allt


Love missy

Av Bitch - 16 mars 2009 17:53

                                           


Ibland har man så dåliga dagar så man undrar varför man över huvudtaget klev ur sängen på morgonen. Denna dagen har verkligen sugit FETT :(

*svär en ramsa*.

Det finns 2 personer på 2 olika bolag som verkligen  *  no brain no pain*

my god. Har försökt att haft kommunikation med dessa ett tag nu men det går inte, dom SUGER :(. Men det är inte enbart dessa som har gjort min dag THIS BAD. Nää världen är många där ute med * no brain no pain* om man säger så.


Aja ny dag imorgon =)


Hoppas ERAN dag vart bättre än min


// missy

Av Bitch - 16 mars 2009 12:18

Det fina vädret vi hade igår har vi inte alls idag. vart tog det vägen ?

Igår kväll va det sån dimma så man knappt såg armen framför sig *s*

så jag gör en efterlysning efter våren.Heloooo vars e duuuu ?? *S*


Hur är vädret hos idg idag ?


Huggs & kisses


//Missy

Av Bitch - 16 mars 2009 10:44

                   NYHETER

 Lindsay begärd anhållen
 Fredags begärde domstolen i Beverly Hills Lindsay Lohan anhållen efter en vistelse i Las Vegas i förra veckan. Enligt bilder så sitter Lindsay själv som bakom ratten när hon beger sig hem efter en lång festnatt på nattklubben Privé där flickvännen Samantha Ronson hade agerat dj. Enligt Access Hollywood ska hon även ha varit förare på väg till Las Vegas. Men enligt Lohans villkoriga dom från 2007 års rattfylla får hon bara köra bil till och från sitt arbete. En talesman för Los Angeles Superior Court säger till Access Hollywood att det ännu är ovisst huruvida Lindsay själv kommer att närvara vid förhöret idag och vill inte bekräfta uppgifterna om att det var Lindsays tur till och från Las Vegas som utlöste häktningsordern, och hänvisar till stjärnans advokat, Shawn Chapman Holley. Efter ett gräl i lördags i flickvännen Samantha Ronsons hem ska en fönsterruta gått i kras och polisen tillkallats. Polisen anlände till platsen och försökte utan framgång övertyga Lindsay om att de inte hade kommit för att gripa henne, men de släpptes inte in och begav sig därifrån en stund senare. Lindsay har sedan i lördags hållit sig inlåst i Samanthas hem.imgÅrets produkt Handy Power® låter dig ladda din mobil, iPod, iPhone var du än befinner dig och få upp till 3 timmars extra taltid.
Täcker 96% av alla mobiltelefoner på marknaden, inklusive iPod och iPhone!
Tillverkad i aluminium för att tåla tuffa resor!
Färger: Svart, vit, blå, gul, grön, röd, rosa.

Finns att köpa här  för 119 bagis


xoxo

            Av Bitch - 15 mars 2009 21:39

Har precis sett det 1a programmet, men det verkar vara lite för tillgjort och inte alls sanningsenligt. Men visst roligt att titta på vad det tyckte jag. Och lokalen vart ju superfin. Tänk så mkt ideer det finns, det gäller bara att ha dom rätta kontakterna samt pengarna, då går ALLT att ordna

såg du programmet ? vad tyckte du ?

xoxo

          Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se