Hacked.

Direktlänk till inlägg 1 april 2009

Sabinas kamp är över

Av Bitch - 1 april 2009 10:00Har följt en blogg om Sabina- en cancersjuk mamma, en tid nu, men idag när jag skulle läsa stod det att hon hade gått bort igår imorse.. Hennes blogg har berört något oerhört, och tårarna rann längs kinderna när jag läste om det tragiska slutet.. När man läser om sånt här lär man sig att ta varit på livet och inte klaga på minsta lilla skitgrej, för det finns så många där ute i världen som kämpar för att överleva..så är det ju !

Tänker på familjen och det finns inga ord man kan säga för att göra det lättare..Jag har såklart lämnat en hälsning till dem. Det minsta man jag göra


 http://mittlivsabina74.blogspot.com/


Jag som själv är cancer opererad och mist min mamma i cancer, vet hur det är- rent fördjävligt !! Att mista en förälder i denna hemska sjukdom går nästan aldrig över. Även om livet forsätter, för vilket val har man.*TAG VARA PÅ TIDEN NI HAR HÄR I LIVET, TJAFSA OCH BRÅKA INTE I ONÖDAN, LIVET ÄR ALLDELES FÖR KORT FÖR DET! BERÄTTA GÄRNA EN EXTRA GÅNG HUR MYCKET DU TYCKER OM DINA VÄNNER OCH FAMILJ*


 CARPE DIEM !!!!

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

1 april 2009 23:47

Ja, cancer är en av dom otäcka sjukdomarna man inte vill ha. Har en spelkompis som fick bröstcancer när hon väntade sitt första barn, hon hade inte ens fyllt 30. Så det blev operation istället för amning för hennes del sen.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se