Hacked.

Direktlänk till inlägg 2 april 2009

Dagens G& F-Jennifer anstions nya film & hår

Av Bitch - 2 april 2009 11:05


                 


                            NYHETER

                         

                                   Anistons hår försenar film

             Jennifer Aniston har fått hybris och vägrar filma om inte hennes hår är perfekt. På senaste tiden verkar hennes hår få mer uppmärksamhet än hennes skådespeleri. Nyligen skrevs det om stjärnans bisarra slutnota på en halv miljon kronor för en hårklippning. Trots att håret efteråt såg ut som det alltid gjort de senaste tio åren. Nu skapar Anistons frisyr nya rubriker. Skådespelerskan riskerar nämligen att försena inspelningarna av sin nya film, "The Baster". Detta eftersom divan vägrade att spela in någonting förrän hennes hår var alldeles perfekt. – På morgonen var alla tvungna att vänta på Jennifer eftersom hon inte ville filma förrän hon torkat håret, uppger en källa till Female First.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se