Hacked.

Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Johan Palm-U suck

Av Bitch - 5 april 2009 11:56

Johan Palm får stå ut med mycket och då pratar vi inte bara hysteriska småflickor efter sig- nej vi pratar sånna som mig som inte alls är en speciellt god Johan palm fan so here we go..Johan en androgyn wannabe  som är 17 år men ser ut som 12 utan någon som helst talang, jag skulle nog t.o.m sträcka mig så långt att kalla honom tondöv, är nu på tapeten igen efter att kaos utbröt vid hans videoinspelning.


 Måntro en väl genomtänkt PR-kupp? Den fungerade ju onekligen då rubrikerna inte var sena att komma. aftonbladets artikel t.e.x som ni hittar här .
Palm, med minsta möjliga självinsikt, säger att han "still has it" och är själv övertygad om att han är oemotståndlig och guds gåva till musikälskarna vilket gör honom till en nästan lika stor dumjävel som de hysteriskt skrikande småflickorna som betér sig likt de på 60-talets Beatleskonserter och alla måste väl ändå se skillnaden i talang beatles vs Palm...Jag säger "Palm, you never hade it!" Palm kan ju inte ta en ton rätt utan har för vana att mest skrika, stampa takten lite i otakt sådär som gamla farmor gör och vi får väl bara hoppas att all elektronisk utrustning i studion lyckas korrigera hans röst till oegenkännlighet och i ton då annars hans låtar kommer betyda att "kast med liten radio" blir sveriges nya innesport.


nått har hänt när man hör hans nya singel- och måtro det har med studioutrustning att göra- det visar sig då han ska framföra låten Live- jag föreslår öronproppar

                                      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se