Hacked.

Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Sommarstugan

Av Bitch - 5 april 2009 14:43


Det vart en sväng till rusta för mig i en hast och sedan vidare til sommarstugan.Där hade det hänt mkt lär jag säga,krokusen i landet började redan komma och jag kunde inte hejda mig utan jag tog tag i krattan och börja de kratta bort en massa grenar och dyl som blåst ner.Tog bort en stor sten och efterförljade två stenar ur gången till stugan. Den där sabla stenen har jag retat mig på länge för man bara slår i tån i den , men nu är det väck WEHEE *S*


Mer än så orkade jag inte så min syster åkte hem med mig och åkte hem själv och tvättade.Vissa tänker bara på nöjjen *s*

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

5 april 2009 19:55

Snart har jag en egen trädgård att pyssla i. Vi skall hyra ett hus med försköpsrätt. Vi får se vad den som egentligen bor på andra sidan gatan tänker göra, håller han sig borta så köper vi. Kommer han tillbaka då drar vi. Den sortens granne är det

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se