Hacked.

Direktlänk till inlägg 7 april 2009

Dimma

Av Bitch - 7 april 2009 08:33


Godmorgon everyone !

 Idag då jag vaknade så va det en jättedimma ute och det är det fortfarande, dock ngt tunnare.Idag ska jag träffa min syster & Emma och åka och köpa det som fattas hemma för mitt projekt. Jag är verkligen en tjej med många bollar i luften samtidigt och ibland får jag stanna upp och tänka * VARFÖR gör jag såhär, kan väl avsluta ena grejjen först innan jag påbörjar nästa* haha, jag är verkligen hopplös.

fast det kanske känns igen hos fler ?


 När det är taskigt väder och man är ledig som många är denna veckan ( påsklov) kan man passa på att ta hand om sig själv .

så varsogod en  egen peeling du kan göra :


 Recept på peeling:

En halv citron
1 tsk socker
1 liten skål
 +  Pressa ut citronen i skålen tillsamans med sockret och blanda runt det ordentligt.
Fukta ansiktet innan med ljummet-varmt vatten så porerna öppnas. Ta antingen med fingrarna eller med en bommulspad och applicera peelingen på huden. Massera väldigt lätt med runda rörelser in peelingen mot huden men undvik området runt ögonen.
När du är klar så sköljer du ansiktet med vatten och var som vanligt noga med att få bort allt .. VOILA  detta är bra att göra innan man smörjer in sig med brun utan sol ELLER solduch- jättebra tips =)

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

7 april 2009 20:32

Fniss, ja det blir en överraskning som heter duga. Duktig du är som fixar sånt.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se