Hacked.

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Min roliga inneboende

Av Bitch - 17 april 2009 23:40


 Min inneboende har det trots allt börjar ordna upp sig för nu.Kontraktet för lägenheten är skrivet och den 4 maj är det inflyttning. men vet ni va, efter att ha sett vad jag gjort i min lägenhet så är det MÅNGA som vill ha hjälp med rust i sina lägenheter. DET tycker jag är ett gott betyg inte sant ? Så jag ska hjälpa till att välja ut tapeter sedan och hjälpa till att sätta upp dem. Jag ska se till att det blir väldigt mysigt och trivsamt för min gode vän.Å jag säger såhär ;) GIRLS RULES.. inte sant ?? inte ALLA behöver en karl hehe.


Idag och imorgon är det väldigt tidigt upp för jobb och jag tyckter lite synd om honom. Ingen buss går så tidigt och det är ändå 5.5 km till jobbet och att cykla kl halv 5 på morgonen är ingen höjdare direkt.


 MEN imorgon kväll kan det bli lite FUN då vi nog ska ta några drinkar och grilla lite ute =) me like . verkligen jättekul kille och det blir alltid en massa skratt då vi ses. Ibland kan han komma in genom ytterdörren och istälet för ett HEJ hör man * HA HA HA*  då vet man att han är hemma LOL


och då kan ni ju tänka er oss med några drinkar i oss fniss ;). Sjunga kan han med och jag sa idag senast att han är i fel branch, han ska defenetivt vara med i någon musical eller nått sånt. ABSOLUT !! Han är inte tyst en minut  utan sjunger jämt . Tom när han pratar i telefon LOL

Åhh jag glömde säga att han är SNYGG med och singel och såå gay ;) fniss


 men nu .. SOV GOTT

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

18 april 2009 00:00

Ja, det där du gjorde blev ju kanonbra. Vi skall ju hyra ett hus här i byn, sen om jag nu skulle få fast jobb under hösten så kanske vi köper den. Och då skall det rivas väggar *S*.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rasmus

18 april 2009 21:06

Vilken underbar inneboende, är han snygg då?;-D

 
Ingen bild

missy

18 april 2009 21:08

Ja *skratt* Rasmus- han är snygg ;)

 
Ingen bild

Rasmus

19 april 2009 12:54

Wow:-P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se