Hacked.

Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Fint staket igen

Av Bitch - 19 april 2009 15:14

När man bor som jag gör med egen tomt och har staket så måste man ju även ta hand om det. Under vinterhalvåret så bildas det alger på steket så det ser grönt ut .Jag försökte med att bara ta vattenslangen med högt tryck för att få bort det men tyvärr så behövs det en riktigt högtryckstvätt för det. Så det bara att först blöta upp hela staketet och sedan skrubba med borste.

                                           Se hela bilden


                                          Se hela bilden


Det tog sin lilla stund kan jag säga och det är fortfarande inte klart men nästan. Tänkte att jag kan ju inte ta allt jobb från honeybun sen hihi ;)

Jag fick dock hjälp av min snälla inneboende som satt och sa snörvlandes * jag vill inte vara en vanlig svensson* ha ha ha.


Ja här är det bra nära, bara lilla vovven som fattas hihi. Han sover och själv ska jag ta mig ett bad nu och läsa lite. Sen är det dags att laga lite middag .


 Puss och kram kära ni

 Cu later

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se