Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Att ha en kär vän

Av Bitch - 22 april 2009 09:53


Godmorgon allihopa !

Här är det mulet och trökväder och just nu sitter jag här och är lite nyfiken på hur vädret är hemma. Det skulle nämligen bli bättre och mot helgen riktigt varmt. Visseligen där jag är just nu med, och det är ju typist då när man ska åka bort.Men solen börjar sakta krypa fram här så det kan ju bli en fin dag trots allt

Jag mår fortfarande inte bra efter resan igår, men det kanske ger sig under dagen idag. Ikväll ska jag på middag då svärmor fyller år så hon ska bjuda på det, det ska bli trevligt.


Jag har turen att ha en bästa vän, en sån där vän där man inte behöver göra sig till eller så inför. Utan en vän jag kan vara precis som jag är och som faktikst är lika knäpp pch förvirrad som jag är, eller näe han är nog liite mera virrig än mig *s*. Skulle nog kunna säga att förutom honeybun som faktikst min allra bästa vän så är Peter ( min inneboende ) Den som står mig väldigt nära. Jag är så glad & tacksam att han är i mitt liv och vi får så många roliga skratt tillsammans för det mesta. Men vi finns där för varann och stöttar varandra då vi har det svårt och livet inte är så kul och ville skriva detta för visa hur MYCKET jag uppskattar att ha mina gode vän i mitt liv. Livet känns inte så roligt för honom just nu, men jag har sagt att det ordnar upp sig och jag ska göra allt jag kan iaf för att han ska må bra, för det vill jag.


 TACK snälla Peter för alla goa skratt och allt positivt du för in i mitt liv .Du är en mycket uppskattat vän.Tänk om alla hade en sån vän som du. i'm so lucky 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se