Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Så hemst sjuk

Av Bitch - 23 april 2009 07:17


Igår eftermiddag bröt kräkhelvetet ut för mig, jag vart så sjuk så jag trodde jag skulle krevera.

Kände mig allmänt konstig i kroppen då jag vaknade men kunde inte förstå vad det va för fel. Trodde på förkylning jag  men sen åt jag och det vart värre och värre ,orkade inte hålla mig uppe och sen började jag kräkas och det helvetet slutade inte förs på kvällen. Då va jag helt slut.


Trodde inte att jag skulle kunna åka till frallan heller,men det ska nog gå bra.Nu mår jag bättre,är svag men mår bättre. Jag kunde inte följa med på middagen med svärmor heller :(.Det va hemst tråkig tyckte jag,men hon blev iaf glad åt presenterna så det va ju tur.


Ska vila lite till nu känner jag

 Hug

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se