Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Barack Obama, SnoopDogg , Al Gore, Britney Spears och alla är twittrare

Av Bitch - 23 april 2009 10:54

Barack Obama, SnoopDogg , Al Gore, Britney Spears och alla är  twittrare.


Twitter betecknas som det senaste sättet att masskommunicera.Det är som en liten minidagbok som man uppdaterar på nätet precis när man vill, så hela världen ska veta vad man gör eller funderar på. Först var det MSN, sedan var det Facebook som nästan blev som ett socialt knark. Nu är det alltså Twitter.

Kanske är det så att vi redan gått från att ha varit ett kommunikationssamhälle till att ha blivit ett sändarsamhälle. Alla sänder, men nästan ingen tar emot. Jag bloggar &twittrar precis som alla andra,jag menar det  bloggas och det chattas. Alla tycker och delar med sig men vilka är det som hinner ta till sig?

Alla är sina egna sändande radioapparater som trummar ut sitt budskap. Men fick vi inte två öron och en mun för att vi skulle lyssna dubbelt så mycket som vi pratar?


vad kommer härnäst tro ?


Vill DU börja twittra ?? Här skapar du ditt konto..lycka till !


 /Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se