Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Väskan är packad

Av Bitch - 23 april 2009 23:36


  Nu är alla väskorna packade och jag har precis klippt honeybun. Vi är riktigt trötta nu och ska snart lägga oss.Imorgon ska jag upp och tvätta en maskin med kläder vi ska ha med oss, mina älskade jeans bla.Sen ska jag baka lite gott som vi ska ta med oss. Kl 4 ska vi åka härifrån ut till hans pappa och hämta dem och till sist hämta upp hans bror.


Hans bror föressten. Honom måste jag bara ösa lite beröm över, jag har tidigare berättat om hans viktnedgång och att han lasrat sina ögon så numera behöver han inte sina glasögon längre, och det är en make over som heter duga kan jag berätta. Han vägde trots allt över 100 Kg innan han tränade bort alla kilon, för det är det han har gjort . Tränat bort och inte bantat bort dom.Numera ligger vikten nånstans vid 80 kg. Vad sägs om det ?


BRA JOBBAT SÄGER JAG !!!


Nu säger jag over and out för idag

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

26 april 2009 00:20

Ja, det är verkligen bra jobbat.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se