Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Schlager o Korvstroganoff!!

Av Bitch - 28 april 2009 06:50

Jag ÄR en slarver, inte nog med att mina kalsonger ligger på golvet, o väntar på att krypa upp i tvättkorgen, och att jag faktiskt INTE har diskat på två dar:-/ Det är lättfixat, innan Missy kommer innanför dörren, så SKA cykeln vara borta i hallen, o kallingarna ja, där dom nu är;-O

Men HUR kunde jag glömma bort o blogga blogg igår.

Jo, förstår ni, jag var hemma hos syster efter jobbet, och vi kom på den underbara idén att spela MelodifestivalDVD spelet, Kitch o tacky kan man tycka, men om  det är något jag kan så är det melodifestival:-D Men vem i hela friden sjöng ola mä fiola:-/

Nåja, sen ville vi pröva lite tyngre saker, så vi började poppa Barbados på hög volym..Efter det korvstroganoff för hela slanten:-P

TACK FÖR EN SUUUUUPERKVÄLL!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se