Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 9 april 2009 22:22


 Ja nu är honeybun hemma och han gillade det jag hade gjort väldigt mycket och va imponerad =) YES YES va roligt. Då lyckades min lilla kup då hihi.Dock så mådde han inte så bra då han kom. Men det blir nog bättre imorgon.


Emma är på party ikväll med sina vänner och det är hon ju verklligen värd efter detta.Imorgon på eftermiddagen blir det påskfika hos mig


Nu säger jag godnatt till er alla. ska umgås lite med honeybun ;)


HUG och glad påsk ännu en gång

ANNONS
Av Bitch - 9 april 2009 15:26


 Ja gott folk då kan ni få se vad det är jag och Emma pysslat med i nästan 3 dagar. Underbara Emma som vart så duktig och hjälpt mig på hennes lov


 vi har gjort om mitt varadagsrum totalt. Vi spacklat igen alla gamla hål och tagit bort alla kanter och allt förarbete som man ska göra vid en rust och sen har  vi målat om alla väggar och gjort fondvägg och satt upp en fototapet som va bland det svåraste jag gjort. Försök er INTE på detta själv om ni inte alls kan tapetsera. Vi är mycket trötta men NÖJDA .. vill ni se bilder ?? - ja okej då ;)


Jag kan avslöjja detta då honeybun just nu sitter i bilen hela dagen och inte har möjlighet att se bloggen hihi. Busigt va ;)


 


 Fototapet med Brooklyn bridge


 


 Fondväggen.. vad tycks ?


Nu är det ju en vägg kvar som vi gjort om men som ni inte får se *L* man kan inte avslöjja precis allt eller hur .Blommorna som ni ser under fototapeten har vi suttit och klipt ur ur själva tapeten. pust . Och det finns på flera ställen i rummet. Jag har fått ett helt annat rum och är hemst glad just nu


 Glad påsk allihopa


                                                  
               xoxo

                                                  
                        

ANNONS
Av Bitch - 9 april 2009 08:25

                  

Av Bitch - 8 april 2009 21:39


 Idag har Jag och Emma haft en riktigt pysseldag och båda tycker det är så roligt, jobbigt men roligt.Det är ju trevligt att umgås med Emma med tycker jag, hon är så söt den tjejen.Igår fick hon nya tidningen Glamour utav mig samt ett lila linne från vero moda. Hon är absolut värd det.


Tack snälla Emma * kramar om*

Just nu vräker det ner regn här och imorgon kommer det inte att finnas en snögnutta kvar ute. Det är ju skönt .

Ja jag skulle ha tvättat idag  men det blidde ingen tid över till det .

 men jag ska kolla imorgon om det finns tid.

Imorgon är det skärtorsdag och påskhelgen börjar. Jag ska på påskmiddag hemma hos min syster på påskafton. Hade tänkt att jag skulle ha bakat nått gott att bjuda hem lite folk på fika under påskhelgen med, det finns ju så mkt gott att göra. Har ni några förslag ?


Nu säger jag godnatt

Av Bitch - 8 april 2009 12:48

Idag blir det ännu en dag med dåligt bloggande från min sida. Mitt projekt tar tid ;) . Återkommer därför lite senare


Klart ni vill veta vad jag håller på med och det får ni om ni följer bloggen ;)


 xoxo

               //Missy

Av Bitch - 8 april 2009 07:53


                                             

Efter 28 år i amerikanskt fängelse är Annika Östberg åter på svensk mark.

Efter att ha suttit i amerikanskt fängelse i över halva sitt liv landade hon tidigt i morse i Örebro. Äntligen säger jag, jag har läst om henne i omgångar  i flera år och tyckt att det va rent fördjävligt. För det första så erkände hon ett brott hon faktiskt inte begått, enbart för att slippa undan dödstraff.

I åratal har familjen och vännerna med hjälp av svenska myndigheter fört en kampanj för att låta Annika Östberg, i dag 55 år, få komma hem till Sverige.

Den 25 mars släpptes Annika i största hemlighet från kvinnofängelset i Corona i Kalifornien. Hon sitter nu  på kvinnoanstalten Hinseberg, som ligger utanför Frövi, tre mil nordost om Örebro. Ingen vet hur länge hon ska behöva sitta där, men jag antar att hon tycker det är bättre här .

Av Bitch - 7 april 2009 22:26

 Idag har jag vart DUKTIG =) , minst sagt hihi. Jag och Emma har pysslat heeela dagen idag och haft det så roligt . Men nu är  jag helt slut och hade tänkt och tvätta imorgon bitti. Vi får se om jag orkar


Nu är jag helt SLUT så jag säger Godnatt  och


Fortsättning följer imorgon på mitt lila projekt ;)


 HUG

Av Bitch - 7 april 2009 08:33


Godmorgon everyone !

 Idag då jag vaknade så va det en jättedimma ute och det är det fortfarande, dock ngt tunnare.Idag ska jag träffa min syster & Emma och åka och köpa det som fattas hemma för mitt projekt. Jag är verkligen en tjej med många bollar i luften samtidigt och ibland får jag stanna upp och tänka * VARFÖR gör jag såhär, kan väl avsluta ena grejjen först innan jag påbörjar nästa* haha, jag är verkligen hopplös.

fast det kanske känns igen hos fler ?


 När det är taskigt väder och man är ledig som många är denna veckan ( påsklov) kan man passa på att ta hand om sig själv .

så varsogod en  egen peeling du kan göra :


 Recept på peeling:

En halv citron
1 tsk socker
1 liten skål
 +  Pressa ut citronen i skålen tillsamans med sockret och blanda runt det ordentligt.
Fukta ansiktet innan med ljummet-varmt vatten så porerna öppnas. Ta antingen med fingrarna eller med en bommulspad och applicera peelingen på huden. Massera väldigt lätt med runda rörelser in peelingen mot huden men undvik området runt ögonen.
När du är klar så sköljer du ansiktet med vatten och var som vanligt noga med att få bort allt .. VOILA  detta är bra att göra innan man smörjer in sig med brun utan sol ELLER solduch- jättebra tips =)

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se