Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 3 april 2009 08:48

                                         


Här är det alldeles strålande väder, lika fint som igår. åh det blir man ju jätteglad åt =) vet inte vem som skiner mest - jag eller solen *L*.

                                  


Tänkte jag skulle göra alla Johan palms fans glad ( för dom som inte redan vet ) så har han en blogg och hemsidan som ni kn besöka- varsogoda

http://www.johan-palm.se/

jag har lyssnat på hans nya låt och jag måste säga att nu när hans röst mognat så börja det låta lite bättre- jag sa liite *s*. men det kommer nog bli bra tillslut. Om denna låten inte va ett undantag.


Jag har ett möte runt 12,00 som jag tar över en lunch !


xoxo

        

Av Bitch - 2 april 2009 21:35

 OriflameVet ni vad ? Nu har jag gått och blitt Oriflame konsulent-oriflamma med så är det någon som skulle vilja ha något ur deras sortimet eller så, så är det bara att slänga in en komentar här med eran E-mail adress så tar jag kontakt med er. Det är ju ett välkänt märke som hängt med en massa år, så många känner nog till detta skulle jag tro.


Ja Clubnight då ? Jo den gick jättebra och jag hade sån tur att jag fick TVÅ (2) Goodiebags =)(bilder kommer senare ) men VARFÖR måste dom spela så sabla högt ? Ikväll va det så störande högt. Ville man fråga personalen efter stl eller så fick man nästan vråla- inte skrika utan VRÅLA och så ska det väl ändå inte vara ??


Jag- (håller upp ett par shorts )FIINNS DEN HÄR I FLER STOORLEKAR ( pust )

Personalen- JAG VET INTE- JAG SKA SE EFTER ( pust)

jag- *väntar*

Personalen- NEJ DEN FANNS INTE I MERA S-T-O-R-L-E-K-A-R ( tittades med stora ögon )

-båda torra i halsen som efter en dag i öken och högröda som kräftor i facet av vrålandet.behövs inget rouge här inte, bara gå in på vero moda kvällstid det å shoppa  ha ha ha


men Roligt va det på clubnight med bla tävlingar -sminkningar drycker mm

Av Bitch - 2 april 2009 18:22

 Nu ska jag iväg på Veromodas clubnight för medlemmar

vi får se vad jag fyndat


Cu later

Av Bitch - 2 april 2009 14:00

 jag har gjort ett besök hos  idag

jag har FYNDAT, verkligen fyndat skulle jag vilja säga.

jag köpte nämligen en äkta everest jacka för inga pengar alls =). softshelljacka är det och Softshell är ett mjukt skalmaterial som är vattentätt och samtidigt andas. vilket är jättebra

  lik denna

Jag behöver ju en ny jacka helt klart. Men jag har även fyndat lite annat både för mig samt honeybun. Jag har även gjort ett besök hos forex och växlat lite pengar. Precis då jag kom hade nya växelkursen kommit och den har gått NER, åh så bra. Dock gäller det att växla lite då och då för att sprida det hela lite. Min pappa kommer att få blombud idag med, för att han va så snäll och följde med mig och för att jag faktikst har lite dåligt samvete för att dom där sabla blattarna kunde lura honom så och jag inte gjorde mera.



Ikväll har vero moda clubkväll så jag ska dit  och hoppas jag hinner på goodiebagen man får :-d


cu later

Av Bitch - 2 april 2009 11:05


                 


                            NYHETER

                         

                                   Anistons hår försenar film

             Jennifer Aniston har fått hybris och vägrar filma om inte hennes hår är perfekt. På senaste tiden verkar hennes hår få mer uppmärksamhet än hennes skådespeleri. Nyligen skrevs det om stjärnans bisarra slutnota på en halv miljon kronor för en hårklippning. Trots att håret efteråt såg ut som det alltid gjort de senaste tio åren. Nu skapar Anistons frisyr nya rubriker. Skådespelerskan riskerar nämligen att försena inspelningarna av sin nya film, "The Baster". Detta eftersom divan vägrade att spela in någonting förrän hennes hår var alldeles perfekt. – På morgonen var alla tvungna att vänta på Jennifer eftersom hon inte ville filma förrän hon torkat håret, uppger en källa till Female First.




Av Bitch - 2 april 2009 10:16

  Har du tröttnat på vanligt ris? Jag har ett spännande alternativ.Mexikanskt ris
5 dl ris.
2 lök.
1 röd chili.
4 dl hönsbuljong.
Olja.
2 burkar krossad tomat.
Salt och peppar.
Mexikansk kryddblandning.Hacka löken och stek den i en gryta med olja. Häll i riset och låt det steka med en kort stund. Tillsätt hönsbuljong och krossad tomat. Låt koka upp och koka tills vattnet är borta, cirka 12 minuter. Smaka av med salt, peppar och Mexikansk kryddblandning. Låt stå cirka 10 minuter innan servering. Serveras till kötträtter eller till mexikanska pannkakor.

Av Bitch - 2 april 2009 08:48

  PÅSKBUFFÈ
SMÅPLOCK och TILLBEHÖR
3 sorters sill med créme fraîche, hackad gräslök och kokt potatis
Klassiska ägghalvor. Förslag på fyllningar: skagenröra, gräddfil + stenbitsrom, majonnäs + räka, aioli + rökt makrill, gräddfil + sill, romröra

Rökt laxrulle med pepparrotsost 15-20 bitar
200 g rökt lax
100 g naturell färskost med pepparrotssmak
salt och peppar
1 avocado
juice från 1/4 citron
Lägg 200 g rökt lax i tunna skivor omlott på plastfolie och bre på 100 g naturell färskost med pepparrotssmak. Salta och peppra. Fördela tunt skivad avocado över, pressa över juice från 1/4 citron och rulla ihop laxen till en fast rulle. Ställ rullen i kylen och skär sedan i 1–2 cm breda skivor då den stelnat.                   

Av Bitch - 2 april 2009 08:33

  


Det är snart påsk, då pssar det väldigt bra med lite recept och äggfakta :


Äggfakta:
- Äggskal består huvudsakligen av kalk. Det är lika mycket kalk i små ägg som stora, varför de större har skörare skal.
- Äggvitan innehåller 10% ren protein och 90% vatten.
- Ju äldre hönan är, desto större blir äggen.
- Äggets färg beror på vilken hönsras det kommer ifrån. Innehållet är dock alltid detsamma.
- I Sverige äter vi ca 200 ägg per person och år, och ungefär hälften av dessa ingår i olika slags produkter som bakverk, dressingar och majonnäs.
-  Ägg är känsliga och ska förvaras i kylskåp. Då skalet är poröst kan ägget suga åt sig smak, lukt och även bakterier från andra livsmedel.


KOKTIDER
Om äggen läggs ner i kallt vatten:
Löskokt 1-2 minuter
Medium 4-5 minuter
Hårdkokta 6-8 minuter
Om äggen läggs ner i kokande vatten:
Löskokta 3-5 minuter
Medium 6-7 minuter
Hårdkokta 9-10 minuter

Färskhetstest
Är du inte helt säker på om äggen är färska kan du hälla upp ett glas vatten och lägga i ägget. Om ägget är färskt lägger det sig på botten, är det äldre än tre veckor ställer det sig helt upp i vattnet med den trubbiga änden uppåt. Flyter ägget upp helt till ytan är ägget riktigt gammalt och bör inte ätas.



FRANSK OMELETT
Den nästan enklaste, men inte desto mindre goda, maträtt du kan göra med ägg är fransk omelett. Servera omeletten som den är eller fyll med stuvade eller stekta tillbehör.

Grundrecept:
4 ägg
4 msk vatten
1/2 tsk salt
1 msk smör Knäck äggen i en skål, häll i vattnet och vispa samman allt med en gaffel. Salta och peppra. Bryn smöret i en stekpanna på medelvärme. Häll ned äggsmeten mitt i stekpannan och dra med en gaffel längs omelettens ytterkanter så att det lösa hela tiden kan rinna ner och stelna. När omeletten har stelnat och fått en fin gyllene färg på undersidan flippar man ena halvan över den andra och lägger upp på tallriken. Servera med t.ex räkstuvning, fräst svamp, skinkstuvning eller tomatsallad.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards