Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 24 april 2009 09:11


Eftersom det är fredag igen så bjuder jag på succedansen från talang-


*****************ENJOY****************

Av Bitch - 23 april 2009 23:36


  Nu är alla väskorna packade och jag har precis klippt honeybun. Vi är riktigt trötta nu och ska snart lägga oss.Imorgon ska jag upp och tvätta en maskin med kläder vi ska ha med oss, mina älskade jeans bla.Sen ska jag baka lite gott som vi ska ta med oss. Kl 4 ska vi åka härifrån ut till hans pappa och hämta dem och till sist hämta upp hans bror.


Hans bror föressten. Honom måste jag bara ösa lite beröm över, jag har tidigare berättat om hans viktnedgång och att han lasrat sina ögon så numera behöver han inte sina glasögon längre, och det är en make over som heter duga kan jag berätta. Han vägde trots allt över 100 Kg innan han tränade bort alla kilon, för det är det han har gjort . Tränat bort och inte bantat bort dom.Numera ligger vikten nånstans vid 80 kg. Vad sägs om det ?


BRA JOBBAT SÄGER JAG !!!


Nu säger jag over and out för idag

Av Bitch - 23 april 2009 15:30

Jag va tvungen att gå ut och ta lite luft och känna hur mkt ork jag har i kroppen, och det va ju superskönt ute =).solen skiner (och blattarna skriker ) *s* så nån ro går inte att få i detta området inte


Men jag njöt ändå. Ätit lite lunch har jag gjort med och det gick bra.Köpte lite saker på ica för jag tänkte baka lite och ta med.Snart kommer honeybun hem och då ska vi åka ner på stan och växla och köpa present till pappan. Tror han blir glad åt den.


En vän till mig flög till Egypten idag och jag fick veta att där va det 30 grader varmt minsann, men dom skulle åka 4 tim buss efter dom landat och det vet jag inte om det är så roligt i den värmen.

En annan kompis flög till cypern och dit skulle jag verkligen vilja åka igen. Jag har ju vart där en gång för några år sen. Vattnet är ju helt underbart, dock ligger barerna lite för tätt så musiken överröstar varann typ, lite jobbigt.


Våren verkar vara en årstid då alla passar på att resa, dels för att det är billigare innan skolorna slutar och dels för att det faktikst inte är för varmt då. Man orkar göra saker.

Av Bitch - 23 april 2009 13:18

ser inte alls bra . INTE ETT DUGG BRA. vad är detta ?? Vi vill ha SOL och inte en massa regn och skit.Hoppas verkligen att det ändras.. VERKLIGEN



Vi kommer ju dit på måndag då och ska hämta båten på eftermiddagen,men hhela måndagen ser ut sådär och inte förs på Tisdag eftermiddag kan det bli lite sol, men sen på onsdagen så ser det lika illa ut igen.


Jahapp kanske ingen ide att packa ner mina kjolar och klänningar då. och bikining med för den delen.Torsdag kväll ska det visst spricka upp igen.Klart man känner besvikelse


Nää vet ni va- jag tror jag letar upp en bättre väderkarta ;) norrmännen går det ju inte att lita på fniss ( svenska va inget bättre den )

Av Bitch - 23 april 2009 12:28

  Revbensspjäll
1-2 kg revben
1 dl ketchup
½ dl BBQ-kryddor
2-3 msk brunt farinsockerKoka revbenen i lättsaltat vatten i cirka 30 minuter. Under tiden blandas marinaden samman. När revbenen kokt klart tas de upp och placeras på en ugnsplåt. Bre på marinaden. Ställ in plåten i ugnen i cirka 30 minuter på 200 grader. Det går också utmärkt att grilla dem.mumfilibaba

Av Bitch - 23 april 2009 11:22





Premiär!

Idag lanseras Hm's  nya, spännande designsamarbete - Matthew Williamson for H&M. Missa inte alla färgsprakande plagg med vackra mönster som blivit ett signum för denna brittiska designer. Kollektionen finns i utvalda butiker redan nu och på hm.com i kväll 23.59 !

Tex siden klänningen på bilden ovan kostar 2998 kr men snygg är den.Finns i en kortare variant för 1498 kr samt skinnjackan på bilden kostar 1998 kr. Ingen billig kollection mao, inte för att vara Hm.

Strunta i alla regler den här våren och gå loss på alla sprakande färger. Mår du bra så syns det ochså, tänk på det ..../Missy

Av Bitch - 23 april 2009 10:54

Barack Obama, SnoopDogg , Al Gore, Britney Spears och alla är  twittrare.


Twitter betecknas som det senaste sättet att masskommunicera.Det är som en liten minidagbok som man uppdaterar på nätet precis när man vill, så hela världen ska veta vad man gör eller funderar på. Först var det MSN, sedan var det Facebook som nästan blev som ett socialt knark. Nu är det alltså Twitter.

Kanske är det så att vi redan gått från att ha varit ett kommunikationssamhälle till att ha blivit ett sändarsamhälle. Alla sänder, men nästan ingen tar emot. Jag bloggar &twittrar precis som alla andra,jag menar det  bloggas och det chattas. Alla tycker och delar med sig men vilka är det som hinner ta till sig?

Alla är sina egna sändande radioapparater som trummar ut sitt budskap. Men fick vi inte två öron och en mun för att vi skulle lyssna dubbelt så mycket som vi pratar?


vad kommer härnäst tro ?


Vill DU börja twittra ?? Här skapar du ditt konto..lycka till !


 /Missy

Av Bitch - 23 april 2009 07:34


 COCKTAILPARTY. Sabina Söderberg, Anna Ekberg och Freja Liljedahl i 8 c tyckte att det var kul med en ladies and gentlemens day. ”En del har vi nog lärt oss som vi kan ha nytta av i framtiden”, säger Sabina Söderberg.



Fakta


Så här uppför sig en riktig dam/gentleman

Damer:

• En dam ska alltid ha på sig rena, matchande och skrynkelfria kläder.

• Alltid tala med en mjuk och måttfull röst, du ska aldrig behöva höja rösten. En person som inte vill lyssna om du inte höjer rösten, är inte värd att tala med.

• Har du inget snällt att säga – säg inget alls.

• Svär aldrig.

• Sitt alltid med benen korsade eller ihop.

• Kom alltid 15 minuter försent till en middagsbjudning.

• Säg aldrig att du behöver gå på toaletten, fråga i stället diskret: ”Får jag tvätta händerna?”



Herrar:

• En gentleman ska alltid hålla upp dörrar för alla damer.

• Alltid gå mellan damen och gatan för att försäkra sig om att damen inte blir nedstänkt om en förbipasserande bil kör i en vattenpöl.

• Alltid ställa dig upp när en dam kommer in i rummet eller går därifrån eller om hon reser sig från sin stol.

• Hjälp henne att ta på och ta av kappan. Bär hennes kappa, om det är nödvändigt.

• Spotta inte.

• Erbjud dig alltid att betala.

• Skratta inte åt andra människors misstag.


Detta kan te sig lite gammaldags då du läser det, men det är inte så dumt för framför allt ungdommar att lära sig  och visa respekt för andra som det blir mindre och mindre av i vårt samhälle vad jag sett..det va iaf vad en skola hade som temadag och ingen dum ide alls tycker jag


vad tyckter du ??

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards