Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 23 april 2009 07:17


Igår eftermiddag bröt kräkhelvetet ut för mig, jag vart så sjuk så jag trodde jag skulle krevera.

Kände mig allmänt konstig i kroppen då jag vaknade men kunde inte förstå vad det va för fel. Trodde på förkylning jag  men sen åt jag och det vart värre och värre ,orkade inte hålla mig uppe och sen började jag kräkas och det helvetet slutade inte förs på kvällen. Då va jag helt slut.


Trodde inte att jag skulle kunna åka till frallan heller,men det ska nog gå bra.Nu mår jag bättre,är svag men mår bättre. Jag kunde inte följa med på middagen med svärmor heller :(.Det va hemst tråkig tyckte jag,men hon blev iaf glad åt presenterna så det va ju tur.


Ska vila lite till nu känner jag

 Hug

ANNONS
Av Bitch - 22 april 2009 13:28


Detta kommer ni att få se i nästa avsnitt av seriern

Crime Doesn't Pay


Säsong 5, avsnitt 16

Tisdag 28 apr, 21:00 på Kanal 5

För att visa Lynette att hon är en bra vän, försöker Bree fixa ett jobb åt Tom. Carlos chef börjar använda Gaby till hjälp för att dölja sin otrohet. Edie börjar gräva i Daves förflutna.

Säsong 5, avsnitt 20

26 apr på ABC

Carlos finner Lynett i en prekär situation som hon väljer att dölja inför Tom. Orson försöker dölja blessyrerna från Bre Katherine erkänner allt för Mike som leder till ett oväntat uppvaknande. Susan anförtror Dave sin mörka hemlighet.

ANNONS
Av Bitch - 22 april 2009 11:22

 


 ÄLSKAR MISS CHÉRIE!Diors nya parfym, Miss Dior Chérie L'Eau, är en ljuvlig, sprudlande doft baserad på pomerans, gardenia och pudrig vit mysk. Och hur vacker är inte reklamen? Kolla även in reklamfilmen som är regisserad av självaste Sofia Coppola. Finns på youtube -måste ses!ser ni bakrunden ? Ja snart kommer jag att vara ganska nära  det där

/// Missy

Av Bitch - 22 april 2009 09:53


Godmorgon allihopa !

Här är det mulet och trökväder och just nu sitter jag här och är lite nyfiken på hur vädret är hemma. Det skulle nämligen bli bättre och mot helgen riktigt varmt. Visseligen där jag är just nu med, och det är ju typist då när man ska åka bort.Men solen börjar sakta krypa fram här så det kan ju bli en fin dag trots allt

Jag mår fortfarande inte bra efter resan igår, men det kanske ger sig under dagen idag. Ikväll ska jag på middag då svärmor fyller år så hon ska bjuda på det, det ska bli trevligt.


Jag har turen att ha en bästa vän, en sån där vän där man inte behöver göra sig till eller så inför. Utan en vän jag kan vara precis som jag är och som faktikst är lika knäpp pch förvirrad som jag är, eller näe han är nog liite mera virrig än mig *s*. Skulle nog kunna säga att förutom honeybun som faktikst min allra bästa vän så är Peter ( min inneboende ) Den som står mig väldigt nära. Jag är så glad & tacksam att han är i mitt liv och vi får så många roliga skratt tillsammans för det mesta. Men vi finns där för varann och stöttar varandra då vi har det svårt och livet inte är så kul och ville skriva detta för visa hur MYCKET jag uppskattar att ha mina gode vän i mitt liv. Livet känns inte så roligt för honom just nu, men jag har sagt att det ordnar upp sig och jag ska göra allt jag kan iaf för att han ska må bra, för det vill jag.


 TACK snälla Peter för alla goa skratt och allt positivt du för in i mitt liv .Du är en mycket uppskattat vän.Tänk om alla hade en sån vän som du. i'm so luckyAv Bitch - 21 april 2009 23:08


Efter en mycket dryg resa med förseningar osv är jag nu framme och mycket mycket trött.Tåget gungade jättemycket idag och då blir jag alldeles knepig i kroppen så jag ska faktikst hoppa i säng nu


Emma och jag har kommit överens om att hon blir den 1:a som ska börja gästblogga då jag är borta.men jag kommer att säga till innan så alla vet.

Kikade in på glitter då jag väntade på tåget och jösses vad mycket fint det hade kommit in i butiken nu, man blir ju alldeles sjuk. Massa läckra pastellfärger =). Om jag köpte något *himlar med ögonen* You bet hahaha.


Godnatt nu alla

Av Bitch - 21 april 2009 12:19

 det packas för fullt just nu, samt lagar lunch.Idag går ju resan neråt i landet  med sj.Solen skiner så fint här utanför och jag tror det är lite varmare idag än det har varit dom senaste dagarna och det är ju typist då när jag ska åka


 Men idag då jag vaknade och såg ut genom fönstret så blev jag inte glad- varför ?? jo för dom jädra rådjuren har käkat upp mina fina tulpaner :( Nu jäääklar blir det rådjurstek ;) *S*

Av Bitch - 21 april 2009 08:18


                   Godmorgon alla burgers lovers


 Kan det här vara något tro till frukosten idag??

 Sen undrar jag vad det är som ser så fel ut med denna bilden hm hm

 AHH. nu vet jag ..Airbagsen ska väl ändå sitta INNE I BILEN ? eller ;)

Av Bitch - 20 april 2009 21:38

Dagen har vart helt ofattbart stressig, tycker jag har hållt på hela dagen men är ändå inte klar med allt jag skulle göra. Ner på stan, hem igen och uträtta vissa måsten där, ner  mot stan igen och solade, hem igen .. pust .. in i tvätstugan och tvätta nån timme osv osv .Sådär har det sett ut.


Sen har jag haft dator arbete med som jag fortfarande inte är klar med.


Köpte en savrt velourdress på B-young idag som blir perfkt på resan


Tyvärr hinner jag inte blogga något längre inlägg nu heller .Bloggar imorgon igen.


Tjing tjing

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se