Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 20 april 2009 17:26


 


Hästsvansen är den dåliga hårdagens räddning. Men den kan också bli en slät, elegant uppsättning. Med dessa knep kan du få en galavärdig hästsvans.


1. Gör en egen saltvattenblandning genom att fylla en sprayflaska med vatten och blanda i två eller tre teskedar salt. Skaka om och spraya över håret. Detta ger frisyren en härlig direkt-från-beachen-känsla och motverkar flygiga småhår.

2. Torka in saltvattnet i håret med hjälp av en hårtork, som du håller framför och ovanför huvudet, så att du blåser i den riktning som håret kommer att ligga. Borsta samtidigt igenom håret noga för att reda ut eventuella tovor och försäkra dig om att det ligger slätt mot huvudet.

3. Börja borsta ihop håret till en svans. Luta huvudet lätt bakåt när du borstar upp håret i nacken, för att undvika att det blir bubblor.

4. Fäst en hårsnodd runt hästsvansen och avsluta med lite hårspray.

Tips!
Ta gärna en slinga hår på undersidan av hästsvansen och vira den runt hårsnodden så att snodden döljs. Fäst slingan med en hårnål.














                                                  
                   xoxo

                                                  
                           Missy

Av Bitch - 20 april 2009 09:47

 Ja idag har jag mycket att stå i . alldeles snart efter detta inlägg ska jag åka ner på stan och uträtta lite ärenden och lägga mig och sola. Sen hem och börja packa för imorgon åker jag ju . fatta REDAN :-o

vart tar tiden vägen lixom.


Under tiden från lördag denna veckan kommer jag att ha 2 st gästbloggare som bloggar åt mig och det är Peter och Emma. Dom kommer att skriva det jag sms dom att dom ska lägga in men jag  har gett dom klartecken att dom även får skriva om sin dag. Så då kommer ni att få se en lite annorlunda blogg och det kanske kan bli kul


Vi syns senare

Av Bitch - 19 april 2009 16:44

                 


 Rosa så vackert- en utav mina favorit färger

Av Bitch - 19 april 2009 15:14

När man bor som jag gör med egen tomt och har staket så måste man ju även ta hand om det. Under vinterhalvåret så bildas det alger på steket så det ser grönt ut .Jag försökte med att bara ta vattenslangen med högt tryck för att få bort det men tyvärr så behövs det en riktigt högtryckstvätt för det. Så det bara att först blöta upp hela staketet och sedan skrubba med borste.

                                           Se hela bilden


                                          Se hela bilden


Det tog sin lilla stund kan jag säga och det är fortfarande inte klart men nästan. Tänkte att jag kan ju inte ta allt jobb från honeybun sen hihi ;)

Jag fick dock hjälp av min snälla inneboende som satt och sa snörvlandes * jag vill inte vara en vanlig svensson* ha ha ha.


Ja här är det bra nära, bara lilla vovven som fattas hihi. Han sover och själv ska jag ta mig ett bad nu och läsa lite. Sen är det dags att laga lite middag .


 Puss och kram kära ni

 Cu later

Av Bitch - 19 april 2009 13:00



             


                                    


Starke Magnus är nu klar för Ladies night show. Nu får vi se han visa sina muskler tillsammans med dom andra grabbarn,artistduon Martin Stenmarck och Andreas Johnson i höstens ”Ladies night”.  men sången tänker han överlåta till dom andra.men nu kommer nästa nyhet. I år blir det för första gången fyra killar på scenen.

Den sista pusselbiten är Magnus Samuelsson, 39, vinnare av årets ”Let’s Dance”.

Ladies night” har premiär den 18 september i Västerås


 Kommer du att vara en i publiken ??


 xoxo

           Missy

Av Bitch - 19 april 2009 10:08



 Kollade långtidprognosen för Frallan nästa vecka och det skillde ju


 


 Aftonbladets prognos



 Och den norska varianten

hmm- Frågan är ju  VILKEN STÄMMER ??


 Man ska ju inte äta godis på söndagar men what the heck .. vassegoo


           

Av Bitch - 19 april 2009 09:13


 Godmorgon !


Idag är jag glad för att solen skiner även idag och att det är liite varmare än igår. Men inatt hade vi minsann minusgrader *burr*

Skulle vilja påminna er om att inte vara FÖR snabba med ett köpa blommor och plantera ut eftersom många dör pga frostiga nätter. Penseer kan ni dock köpa och plantera ut om ni vill. Dom är fina .



 Här ska ni få dra på smilbanden lite iaf tänkte jag - vassegoo fniss



En 85-årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest. Doktorn gav mannen en burk och sa: Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov. Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn.


Burken var lika ren och tom som dagen innan. Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa: Jo doktorn! Det är så här, först försökte jag med högra handen, inget hände sen försökte jag med vänstra handen, fortfarande inget hände.
Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högrahanden och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget.
Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget.
Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda och hon är bara 76. Hon försökte också. Först med båda händerna, sen i armhålan.
Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände. Doktorn var chockad! Ni kan inte mena allvar!
Bad ni verkligen grannen om hjälp?
Jo sa den gamle mannen.
Och vad vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken.

*


Ja vad trodde du ? ! Burklock kan banne mej vara besvärliga






                    Hur jag än vänder mig, så har jag rumpan bak!


                                    

Ha en skön söndag


Av Bitch - 18 april 2009 20:56


 Har ni läst i tidningen om skottskjutningen på spårvagnen i Göteborg inatt ?? Gissa vem som va med ombord på den spårvagnen- jo HONEYBUN :-o

MY GOD säger jag, det hade ju lika gärna kunnat hända honom nått.


Han satt där på väg hem efter after work med jobbet och hade musik i lurarna, men plötsligt ser han hur några grabbar springer bak i vagnen och kollar vad som händer helt plötsligt hör han gap och skrik och ett skott som går av. har folk tappat VETTET TOTALT ??

Han ser ut genom fönstret och ser hur en kille tar upp en pistol från marken men detta är inte samma pistol som det sköts med. altså va det 2 med vapen ombord.detta va ett vittne som sparkade med foten så pistolen hamnade utanför vagnen.


Om man börjar bråka med varandra så tar man väl inte bara upp en pistol och SKJUTER och varför bära vapen på sig * bara för att* ? det är ju riktigt skrämmande tycker jag.Honeybun har gett sitt vittnesmål till polisen


Det går att läsa om detta i flera tidningar



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4933127.ab

http://www.gt.se/nyheter/1.1537647/skottlossning-pa-sparvagnshallplats

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards