Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 18 april 2009 09:21

Jag ber aldrig om ursäkt om jag inte vet med säkerhet att felet beror på mej. Jag säger aldrig förlåt om jag inte menar det.Ett förlåt ska man inte haspla ur sig om man inte verkligen menar det.

 Men det har hänt att jag har ursäktat mej för att jag är som jag är eller gör som jag gör. Man ska aldrig be om ursäkt för sig själv.

Det är vad jag vill börja den här lördagsmorgonen med.


Våren som  faktiskt nästan är framme nu får mig att tänka på kraften. Den inre styrkan. Den som får mig att oavsett vad hela tiden gå och gå... framåt. Envis som synden och envis för att livet ska levas på något sätt.Man finner sin egen väg att gå, sitt eget sätt att orka fortsätta och sitt eget sätt att läka på. Är det inte så ?


Jag vet hur långt jag har kommit. Jag kan se det trots att nån slår undan benen på en ibland. Jag vet allt jag har klarat. Allt jag har tvingats att stå ut med och jag vet hur fort livet kan förändra sig, hur det kan slå en till marken och hur man ligger där och tuggar grus och sten. Men man spottar ut det mesta, sväljer bara en del av skiten Man spottar ut, reser sig på vingliga ben och räcker finger att eländet.


Man svär och muttrar, man hatar och förbannar, man lider och gråter och man bär sitt hjärta med spretiga fingrar, livrädd för att tappa det fullständigt. Men kraften bor där i dessa spretiga fingrar och dom håller varsamt om det som pulserar och stegen som är vingliga och på skälvande ben går envist, ett steg i taget och man kommer lite närmare, livet...livet som ska levas oavsett..


Det finns dagar när jag är stolt över mig själv. Glad över det jag åstadkommit trots allt. Glad att jag kan se tillbaka med både glädje och sorg. Allt måste få finnas. Allt måste få kännas. Utan det vore det inget liv värt att leva


Vädret vet man inte riktigt hur det ska bli idag,för när jag vaknade va det soligt och fint dock bara 4+ i skuggan.Men det är stoora bulliga moln på himlen så solen ömsom tittar fram och försvinner.Det regnar iaf inte och  det är skönt.


 Tänker avsluta detta inlägg med att skänka en tanke till alla dom jag saknar

 Min mamma, mormor & morfar och min älskade älskade Linda .Vi är med varandra i tankarna det är jag övertygad om

                                


 Ta vara på varandra och denna fina vårdag


 KRAM

             Missy                                      

ANNONS
Av Bitch - 18 april 2009 00:27

Blondies

                           


Tid: 40 minuter

Blondie är ett gulligt namn på brownies bleka syster. Den som gillar vit choklad får sitt lystmäte.

125 g smör

200 g vit choklad

4 ägg

3 dl socker

2 dl mjöl

1 tsk bakpulver


Gör så här:

1. Värm ugnen till 175°.

2. Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker och blanda ner mjöl, blandat med bakpulver. Rör ner den smälta chokladsmeten i äggblandningen.

3. Häll i liten långpanna och grädda cirka 20 minuter


MUMS mums

ANNONS
Av Bitch - 17 april 2009 23:40


 Min inneboende har det trots allt börjar ordna upp sig för nu.Kontraktet för lägenheten är skrivet och den 4 maj är det inflyttning. men vet ni va, efter att ha sett vad jag gjort i min lägenhet så är det MÅNGA som vill ha hjälp med rust i sina lägenheter. DET tycker jag är ett gott betyg inte sant ? Så jag ska hjälpa till att välja ut tapeter sedan och hjälpa till att sätta upp dem. Jag ska se till att det blir väldigt mysigt och trivsamt för min gode vän.Å jag säger såhär ;) GIRLS RULES.. inte sant ?? inte ALLA behöver en karl hehe.


Idag och imorgon är det väldigt tidigt upp för jobb och jag tyckter lite synd om honom. Ingen buss går så tidigt och det är ändå 5.5 km till jobbet och att cykla kl halv 5 på morgonen är ingen höjdare direkt.


 MEN imorgon kväll kan det bli lite FUN då vi nog ska ta några drinkar och grilla lite ute =) me like . verkligen jättekul kille och det blir alltid en massa skratt då vi ses. Ibland kan han komma in genom ytterdörren och istälet för ett HEJ hör man * HA HA HA*  då vet man att han är hemma LOL


och då kan ni ju tänka er oss med några drinkar i oss fniss ;). Sjunga kan han med och jag sa idag senast att han är i fel branch, han ska defenetivt vara med i någon musical eller nått sånt. ABSOLUT !! Han är inte tyst en minut  utan sjunger jämt . Tom när han pratar i telefon LOL

Åhh jag glömde säga att han är SNYGG med och singel och såå gay ;) fniss


 men nu .. SOV GOTT

Av Bitch - 17 april 2009 23:20

                                  SF Bio: Marley och jag

För att sakta ner hennes biologiska klocka (är det här femtiotalet?) ger han henne en liten labradorvalp, (fast vi i sverige kallar dert nog golden retriver ) som får heta Marley efter reggae-Bob. Även om Marley snabbt växer upp till en enorm femtiokiloshund är han fortfarande lika klumpig och vild.

Hans outtömliga energiförråd och de fadäser det leder till inspirerar John till otaliga kolumner men prövar också bådas tålamod till gränsen. Samtidigt skaffar de till slut barn och vi får följa deras karriär och Marley ända till det bittra slutet.

                      

 Det känns lite som att man måste vara hundmänniska för att uppskatta den till sin fulla rätt. Men om man är som jag och älskar alla sorters djur (mjuka gulliga med päls) så funkar det med. Den tar inte upp några världsproblem, men det är i sin tur ganska intressant att se hur folk tacklar med familjeproblem. Att allting inte alltid är så lätt.

Jag erkänner att jag faktiskt då och då hade tårar i ögonen när jag såg filmen. Ibland var det skrattbaserat och ibland var det bara sorgligt. Men mestadels det sistnämnda. Den blir dock lite seg ibland.


men om nån nu missat att se den så gör det för all del =). DEN FUNKAR

Av Bitch - 17 april 2009 15:36


 SF Bio: Marley och jag Ikväll blir det troligtvis fredagsbio med en vän


 När Josh och Jennifers förhållande börjar bli allvarligt försöker Josh finta sig ur familjebildningen genom att ge Jennifer en hund. Om han bara visste vad som väntade honom. Marley är ingen vanlig hund. Han är en hund med en väldigt stark vilja och väldigt lite respekt för sina ägare. En del går så långt som att säga att han är ondskan hundifierad. Men genom åren kommer det att visa sig att detta vilddjur är lite av det kitt som håller familjen samman. Under den oborstade ytan klappar nämligen ett stort hjärta.


Hur den va får ni höra senare ikväll eller imorgon


 Tjing

Av Bitch - 17 april 2009 15:33


 

( men vart kom den monsterhakan ifrån)                             NYHETER

  Bingo och Katrin är vårens hetaste parKatrin Zytomierska har träffat en ny kärlek och man kan verkligen tala om att hon har vunnit Bingo på riktigt. Mannen som bloggdrottningen träffat är nämligen ingen mindre än Bingo Rimér. Fotografen som plåtat fler lättklädda kvinnor än Hugh Hefner haft på Playboy Mansion.

Av Bitch - 17 april 2009 14:13


 Thohej allihopa !

Glad som en lärka trillar jag in i bloggen med ett inlägg.Har vart och solat


                 Se hela bilden

        

        

 Samt kikat på stan lite +

vårens romatik under på kappahl och visst är det snyggt ? *Here comes the bride* heter serien. Dessa raringar ur deras Vintage serie fick följa med mig hem idag Visst är dom snygga ??


Letar du vårsnygga kläder ?? Kika då in på kappahl för dom har halva reapriset just nu- är inte det ett bra tips så säg !

Av Bitch - 17 april 2009 09:22

 och då bjuder jag på lite partymusik det 1a jag gör idag. Why not lixom - solen skiner och jag är GLAD


                                          ENJOY

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se