Hacked.

Alla inlägg under april 2009

Av Bitch - 13 april 2009 18:39


                 Glamour. Foto: TV4


 Jag har Noterat att tv-serien Glamour har gått ner från att sända 2 avsnitt per dag till endast ett,och anledningen skall vara att vi nu börjar närma oss sändingarna i USA. Och det vore ju på tiden.

Jag har dock inte sett ett enda avsnitt på hela förra veckan tror jag , bara nån minut hit och dit. Imorgon ska jag dock titta på reprisen kl 13,40.


 Idag är det min mammas dödsdag och igår va det min mormor ( dom dog inte samma år ) så jag har vart på kyrkogården och tände ett ljus och satt dit lite blommor för att visa att jag kommer ihåg dem och tänker på dem. Och nog gör jag det alltid ,dom finns alltid i mina tankar.


 Idag har vi grillpremiär  ( trots regnet) Vi grillade kyckling och gjorde jensens goda pepparsås samt grönsaker/potatis i ugn.Mycket gott

ANNONS
Av Bitch - 13 april 2009 10:40


 Efter helgens vackra väder möter man denna veckans första dag med grått och inte alls lika varmt.Idag går jag på sparlåga dessutom, orken har tagit slut. Har vart alldeles för mkt aktiviteter på kort tid som Renoveringen av vardagsrumet, städningen efter det hemma. Tvättat 2 gånger , besök hit och dit och allt under en och samma vecka. Jag gick ju över 1 mil en dag med och sånt känns ju i kroppen då man är otränad-


 Men jag behöver eran hjälp nu. Vad skulle man kunna laga för middag på en båt ?  detta ska vara en överaskningsmiddag för en pappa som fyller 60 år.

 Man har ju inte så mkt utrustning på en båt som man har hemma och dessutom är vi ju i Frankrike då och vi vet inte utbudet i butiken där. Därför behöver vi en massa olika alternativ . Hjälp mig gnugga geniknölarna nu allihopa *L*

 Tack tackANNONS
Av Bitch - 12 april 2009 10:08


                                         

Här är det strålande vårväder. Denna påsken hade man inte kunnat önska vackrare väder än vi har fått,det är rena rama sommarsolen och klarblå  himmel. Nu när frukosten är avklarad så ska vi ta ner julbelysningen från träden osv nu när snön är borta så man kommer åt.

Slipper jag tabba mig i sommar och klippa i nån sladd med gräsklipparen eller så fniss. Det hände ju i sommras tyvärr och väldigt lätt hänt då sladden är lika grön som busken *s* .


Ja sen kl 14 ska vi åka iväg till pappsen och hans familj. Han bor ju några mil ifrån mig så vi får åka i tid.Nu får jag hälsa på hans goa vovvar igen, speciellt mindre av dem 

idag ska jag ta bättre bilder på vovvarna, iaf försöka.


 Jag önskar er alla en fin dag


 kram

           //Missy

Av Bitch - 11 april 2009 23:19


 Tyvärr blir det ju väldigt dåligt bloggande under påsken. Full fart hela tiden och det är konstigt att det är så när man egentligen är ledig.

Efter middagen hemma hos syrran idag blev hon utsläng av ena sonen som väntade kompisar över  så hon kom hem till mig. Jag hade saker jag tänkt göra men det fick vänta då. Jag kokade lite gott te och fika till oss, sen kollade vi på en DVD. Riktigt chickflick *s* men bra va den ju.

Imorgon ska vi på middag hemma hos min far på eftermiddagen.


Hoppas ni haft en fin påskafton


 kram

Av Bitch - 11 april 2009 11:03
Create your own Animation

Av Bitch - 11 april 2009 08:30

 Ja då va det påskafton idag. Här skine solen och det är klarblå himmel. Snacka om fint vårväder, sånt där man blir glad av. honeybun sover fortfarande men jag tassade ut då jag tyckte det va alldeles för varmt i sovrummet.Sen är det så att jag hade en snumummrik där inne som har en benägenhet att snusa lite väl högt ibland fniss. Då är det svårt att sova *L*


Snart dags för frukost och sen ta tag i denna dagen. Igår kväll va det meningen att vi skulle gå på bio men det blidde inget då vi satt och scrappade rätt länge. Måste ju bli klar med 60 års presenten nån gång.


Det är ju inte alls långt kvar nu tills det är dags att åka neråt och sen vidare med båten över till Tyskland och Frankrike. Vad roligt det ska bli.


Vi hörs lite senare


 xoxo

           Missy

Av Bitch - 10 april 2009 17:59


 Nu har mitt främmade varit här och det va väldigt trevligt. Köpte en påsktårta som va väldigt chockladig och god, sen saffranskaka och mintkakor. solen skiner och det fint påsk väder.


Nu ska vi jobbade på honeybuns pappa's födelsedags album som måste bli klart så fort som möjligt, så det är klippa och klistra som gäller ett tag nu


Hoppas ni har det bra allihopa.

Av Bitch - 10 april 2009 10:27

Långfredagen är ju inte specielt lång egentligen. inte längre än andra fredagar fniss. Men visste ni att man enligt kristen tro inte får ha roligt idag ? Det va ju idag jesus korsfästes.Jag va uppe med tuppen jag iaf , klockan 7 närmare bestämmt och ut i tvättstugan. Det fanns ju ingen annan tid så, jag hade inget val. Men nu så är alla mina kläder rena.


Idag får vi gäster på eftermiddagen så det ska handlas lite ochså till dess


                     


  Min påskhälsning till er alla som ni får ta och lägga på eran blogg !!


                                                  
                        xoxo

                                                  
                             

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se