Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Febrig

Av Bitch - 16 maj 2009 10:40


 Jag är fortfarande febrig och inte alls så pigg, dessutom har det vart lite småjobbigt inatt. Jag märker att det är skillnad på vilket värktablett man tar när man ska ha ner febern för en del verkar inte alls funka så bra på mig. Men det hör jag att fler säger. En jag känner säger att det är enbart Alvedon som funkar där och jag tror att för mig är det Ipren.


När jag vaknade så va det mulet här hos mig men nu börjar solen titta fram och trots att jag inte är så pigg så ska jag försöka ta mig ut och göra något.

Jag pratade med honybun idag på morgonen och vi började prata om semsterplaner och det verkar som det blir ett besök till Kolmården i år, det va ett tag sedan jag va där och sen så ska vi kanske kanske ta en tur till Öland och kanske en liten sväng till Åland med. Det brukar vi ju göra och vi brukar ta med oss Emma dit .Sen när vi är nere i Göteborg så brukar vi ta hans pappas båt och åka ut så det gör vi förmodligen i år med. Honeybun är föressten med sin pappa idag och fixar med den och gör den sjöduglig igen- sen skulle han kolla på Göteborgsvarvet !


Jag och min gode vän Peter ska ta en Kryssning iaf och parta av oss. Jag nämde detta för honeybun igår och han tyckte det va okej.


Sen är det det här med Midsommar med och vi började prata om det med och jag tror vi har en bra ide nu iaf- vi får se om det går hem ! Hoppas


Jag önskar er en bra dag

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se