Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Liljekonvaljer och spindlar

Av Bitch - 16 maj 2009 20:24


 Idag har det vart en helt underbar dag trots att det blåst lite och att jag inte har vart så pigg, men jag va faktikst lite bättre ett tag och då passade jag på att ge mig ut lite. Jag försökte ringa min käre far för att se om han kunde bidra med lite snickarhjälp men tyvärr fick jag inte tag på honom.

Jag har plockar den mest underbara bukett blommor  och det doftar såå gott


      


 Tog lite bilder på ett underbar vackert rosablommande träd


     


Och på en liten varelse som INTE va lika underbar, nämligen denna lilla solande krabaten :


        


 Fy va äckliga dom är i närbild *skratt*


Nu har jag tyvärr feber igen och ingen som helt ork :( hoppas verkligen detta går över snart . Nu sitter jag och väntar på att Eurosvisin song contest ska börja och vi får väl hoppas att våran Marlena får en hyffsad placering iaf . Men visst är det synd att hopn försvinner i den vita klänningen, det ljusa håret och den vita bakrunden. Hoppas dom har ändrat liiite på det tills ikväll. Hörde ni föressten attt Tyskland hoppas vinna med strippan/burleskdansösen Dita von teese. Jag tror inte på den draghjälpen

Gör ni ??


Önskar er en fortsatt trevlig lördagskväll

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se