Hacked.

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Miranda Kerr delar med sig av sina skönhetshemligheter

Av Bitch - 17 maj 2009 10:30

                            Miranda som en av Victorias Secrets änglar.

                                         Miranda Kerr

         Miranda Kerr delar med sig av sina skönhetshemligheter Börja varje dag med ett glas citronvatten

– Jag börjar varje dag med att dricka ett ljummet glas vatten med en halv pressad citron i. Det kickstartar verkligen ämnesomsättningen och får mig att komma igång på morgonenLadda med mirakeljuice

– Thaithian Noni Juice som jag köper i hälsokostaffärer är mitt bästa skönhets och hälsotips. Jag dricker den varje dag och den håller mig pigg, fräsch och fylld av energi. Om jag har en lång dag framför mig så är den ett absolut måste och jag har också märkt att den är fantastiskt på att bota jetlag.

Hitta juicen på: www.tahitiannoni.comPacka in håret med olja

- Jag brukar lägga i olivolja i håret innan jag går och lägger mig som en kur över natten. När jag tvättar ur det på morgonen är mitt hår mjukt och fyllt av näring igenFixa det rätta ”modellglowet”

– Efter jag har applicerat puder brukar jag spraya mitt ansikte med Evian Brumisateur vilket ger ansiktet en fräsch lyster. Ibland tar jag också en liten klick ofärgat läppglans och smetar ut längs kindbenen. Framför kameran blir det för glansigt men det blir verkligen snyggt i verkligheten.Satsa på kvalitetsprodukterLa Mer Moisturizing Cream 600 ml. 2000 kr

– Om något ska hamna i mitt badrumsskåp så måste jag veta att det fungerar för mig så jag ser alltid till att fråga en mängd frågor om produkterna innan jag köper. För mitt ansikte använder jag Creme de la Mers Moisturizing Cream. Den är riktigt dyr men jag tycker att den är värd priset.
Här tycker jag att vi fick en massa bra tips eller hur ?? Dock undrar jag hur kudden ser ut efter en natt med olja i håret hmm . Men jag vet att många packar sin sina fötter i olivolja över nätterna men då har dem en påse runt om typ.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se