Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Blommor

Av Bitch - 22 maj 2009 12:59

 Idag har jag vart och inhandlat lite blommor till uteplatsen, jag köpte några plantor till framsidan och lite till baksidan


                                       


Äntligen har det blitt den tiden att man får plantera så det blir fint !!

Är det fler än jag som har längtat ?? Ska städa upp ute på altanen med igen hade jag tänkt så det blir riktigt fint =)


Honeybun vart så glad i gasen så han hångla eller FÖRSÖKTE hångla upp lisebergskaninen sist han va där inne ha ha ha ...

 - Näää jag skojjar det gjorde han inte, men det är kul att retas med honom


 msn konversation


 jag - jag hörde att du blev så packad så du antasta lisebergkaninen

Honeybun - Va ehh näää gjorde jag ?

jag- Joo du försökte hångla upp den fan

Honeybun- Nej nej jag är oskyldig

jag - men varför ger du dig på en stackars människa utklädd till kanin ha ha ha

honeybun- ha ha ha näe jag är oskyldig sa jag ju


 ha ha ja det va roligt, och ännu roligare är det när folk har druckit så passa mkt så dom börjar fundera om det verkligen kan vara sant *S*


                                   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se