Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

whiskey i Gävle

Av Bitch - 22 maj 2009 23:26


                        Åk på whiskyresa – till Gävle

Du behöver inte åka till Skottland för att besöka att äkta whiskydestilleri.

I ett vackert beläget gammalt bruk utanför Gävle görs Sveriges första och bästa whisky: Mackmyra. Mackmyra ligger en mil utanför Gävle på en vacker plats vid

Mackmyra ligger en mil utanför Gävle på en vacker plats vid Gavleåns tillflöden och är en idealisk plats i besöksperspektiv.För att gå in i tillverkningen krävs det labbrock, hårnät oc För att gå in i tillverkningen krävs det labbrock, hårnät och skoskydd. Det blir en skämtsam omklädning bland besökarnaTunnorna i bruket.Tunnorna i bruket. Inte alls långt ifrån där jag bor kan jag säga- och jag kan rekomendera det ;)


Boka hotell i Gävle


Mest sökta hotellen på bokaresa.destination.se

Hotell

 Clarion Hotel Winn

 Högbo Brukshotell

 Scandic Grand Central

Hotel Gavle

Hotel Aveny
Så reser du hit!

Tåg: Tåg till Gävle och därefter taxi för 235 kronor (specialpris förbokat med Gävle Taxi). Alternativet är buss 1 mot Valbo. Stig av hållplats Öhn. Därefter 10 minuters promenad. Håll koll på busstiderna hem!

Bil: Med bil svänger du av E4 mot Falun (Riksväg 80) i höjd med Gävle. Ta av den motorvägen vid Valbo Köpcentrum (efter cirka fem minuter) och följ skyltning mot Mackmyra. Detaljerad vägbeskrivning finns på:


Läs mer:
www.mackmyra.se


Kanske en lämplig semestertripp ?

 
ANNONS
 
Oskar

Oskar

23 maj 2009 08:26

Hej! Japp då är du med i tävlingen. Va kul!
Det kanske blir du som står överst på prispallen med två 2 biobiljetter. Så håll utkik nu på Måndag 25 maj klockan 22.00 för då ställer jag de fem avgörande frågorna om Kina som kan ge dig en vinst. De är inte så svåra frågor.

Ha en bra lördag.
Oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se