Hacked.

Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Friluftområde

Av Bitch - 26 maj 2009 19:57

 Jag tog en tur till ett jättefint friluftomårde vi har i stan och gick runt där och andades frisk luft. Dom har en liten inhägnad med små djur där och jag passade på att ta några bilder


                 


 Den här tuppen stog låångt bort då jag kom men sprang i världens fart till staketet med alla hans ( antar jag ) harem med hönor i släptåg 

            


 Dom va jättefina och en liten bit in va en höna som hade jättemånga gulliga O ulliga barn och när jag gick bakom hörnet fann jag en kaninbur där hanen låg och latade sig under en annan bur och i den fanns det dom sötaste kaninungar jag sett på länge- Ville bara ta upp en och gosa med hihi. Sen sprang det lösa små bebisar med kolla här


      

 Ser ni dom inte ?? Nähä men vriid på huvet då

 inte nu heller ??  Måste vriiiida mera på huvudet - där under huset ligger dom små sötnosarna  hihi

 ( det va då rackars att dom ska vara så snabba under huset )

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se