Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

It's Friday

Av Bitch - 29 maj 2009 10:19

                                      

Ja då va det Fredag igen då, tänk va veckorna går fort. Men tycker ni som jag att nu sätter vi ett stopp ett bra tag så vi får stanna  kvar i denna årstid ett tag ? Vi har ju så korta sommrar här i Sverige.


 Min feta häck fick inte plats i ena paret shorts jag köpte igår så det blir till att byta så det ska vi göra nu på förmiddagen + att vi ska köpa maskindiskrengörings medel för diskmaskinen fuskdiskar, känns som det är grus i glasen. Känns det igen ?? Nämligen rätt vanligt bland diskmaskiner.

Sen ska vi köpa en pensel eller roller rättare sagt till att måla staketet med.


Tja sen blir det väl hem igen dårå och klippa ett stycke gräsmatta *L*


 Har ni något roligt ni ska göra i helgen ? En del tar ju studenten idag  vet jag Bla i Göteborg gör dom det .


 Är du en student så säger jag GRATTIS TILL DIG  !!


 Jag har en Student jag Ev ska plåta nån dag här, det ser jag fram emot  =) Hon är gudasöt den tjejen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se