Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Bra dag

Av Bitch - 31 maj 2009 00:40


Nu är det ju mitt i natten  och honeybun och jag ska lägga oss. Dagen har vart full av aktiviteter med både trädgårdsbestyr ( som aldrig verkar ta slut ) och sommarstuge besök, samt kollat upp en båt svärmor ev ska köpa.Vi tänkte grilla igen men det blev en pizza som vi delade på. Och trooor ni att den där jäkla staketet är uppe då ha ha kan jag meddela att det är det iiiiiiiinte.. SUPRISE ha ha


Nää faderskapet va så förkyld så han orka inte , tänkte visseligen ta det idag söndag men då åker jag ju ner till Götet och stannar ett tag. Så det kommer att bloggas därefrån ett tag nu. Men ev nästa söndag då att det blir av, Tja den som lever får se *S*


Har ni haft en trevlig pingstafton ? Sett några brudpar  

kanske denna storhelg för sånt- det är ju en MYCKET poppis dag att gifta sig på, även om jag vet att folk mer och mer väljer bort pingsten för Aug som brukar vara mera stabilt vädermässigt. Vi har iaf inte sett några idag.


Sov gott

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se