Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 14 maj 2009 20:22

 


Helt plötsligt får jag bara sån hög feber, blir alldeles matt :( så nu orkar jag inte hålla mig uppe utan bädda ner mig med tabletter och nån tidning bredvid mig och hoppas att detta ska vara borta imorgon. Jag ska nämligen hjälpa till att välja ut tapeter imorgon till min Fd inneboende som jag LOVAT och sånt vill jag gärna hålla.


Håll tummarna att jag är bättre imorgon

ANNONS
Av Bitch - 14 maj 2009 18:46


 BURR va det blåset kallt här idag, inget trevligt alls att vara ute fast solen skiner. Och det ser så mysigt ut då man sitter inne och tittar ut med ack vad man bedrar sig :(

idag har jag vart på 2 nyöppnade butiker här istan- det ena va en nyöppning av willys och man kunde köpa gevalias kaffe för endast 15 kr =) perfekt. Det andra öppningen vart jag besviken på för jag trodde att det skulle vara flera och framföralllt BRA erbjudanden men ack va jag bedrog mig .Jag är nämligen ute efter en ny cykel.


Annars har jag gjort en massa små ärenden och små jobb idag och nu ska jag ta mig ett sköönt varmt bad. Sen blir det att mysa framför Tv och kolla sista uttagningen av Eurovision. Undrar hur det går för norge ? Inte 17 är det min favorit iaf fast den är så favvo tippad. Låter skit i mina öron *s*


Cu later


xoxo

          Missy

ANNONS
Av Bitch - 14 maj 2009 08:05

                                            

                                          

Specialdesignad flaska av Odd Molly för Elnett.


Godmorgon !


Odd Molly´s designer Karin Jimfelt Ghatan har tillsammans med Loreál Paris gjort en specialutgåva på den klassiska hårsprayen Elnett. Vad jag har förstått finns den bara i mycket begränsad upplaga, och jag har ännu inte hittat något inköpsställe. Elnett som hårspray är faktiskt mycket bra, och uppskattad av många frisörer och är vanligt förekommande backstage på många modevisningar har samarbetet med Odd Molly en naturlig, om dock något annorlunda, anknytning.

( går även som tv reklam med en känd skådespelerska ). Den är lätt att borsta ur och du får en bra finfördelning av sprayen, Dock tycker jag personligen att den har lite för stak doft för min smak


Den specialdesignade och limiterade flaskan finns i butik från och med april. Den innehåller 300 ml (istället för 200 ml) och kostar 64 kr

Av Bitch - 13 maj 2009 22:28


 Nu har man hållt på idag så att ryggen värker igen och dessutom har mitt knä börjat värka igen ,men denna gången har jag försökt stoppa det med en värktablet ( tog en nyss ).


Men Nu är det dags att säga godnatt till bloggen , jag vet inte om jag hinner blogga imorgon bitti för jag har lite att stå i- Bla öppnar 2 nya varuhus imorgon här i stan och jag hade tänkt att hänga på låset pga deras bra öppningserbjudanden.Fast den tanken lär man väl knappast vara ensam om antar jag och är det nått jag avskyr så är det köer !


Sov gott nu allihopa


xoxo

          Missy

Av Bitch - 13 maj 2009 19:25

                                   SF Bio: Änglar och demoner


Robert Langdon, Harvard professor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende – den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten.
Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än hannågonsin kunnat förutsäga.


Filmen har premiär idag på alla biografer runt om i Sverige !!

Av Bitch - 13 maj 2009 14:21


Nu har jag äntligen fått klippt min gräsmatta så nu ser den så fin ut. Jag hade turen att få låna en gräsklippare av min granne Ann, tur det finns snälla människor.Det blir en sån skillnad när man har gjort det och jag tycker att nyklippt gräs doftar så gott med.

Sen har jag grävt upp en gammal rosbuske jag hade på framsidan i mitt land där och flyttat dit en stor lavendelbuske istället som redan nu börjar dofta gott. Jag ÄLSKAR lavendel och syrenbuskar !!


Tänk att vi har sommaren framför oss nu och nu ska vi ALLA banne mig se till att njuta av den varje dag -- BASTA !! *skratt*


Mitt bredband är inte det stabilaste på jordens yta direkt och nu på senaste tiden har jag haft mera avbrott än som är lovligt så nu blir det till att klaga och vill dom behålla sina kunder så blir det att hosta upp nån slags kompensation - det är såklart Comhem jag talar om !


Nu ska jag däremot gå ut och njuta av solen  så vi hörs lite senare

Av Bitch - 13 maj 2009 09:54


Mina försök att klippa gräsmattan fortsätter *s* igår drog jag ut fanskapet p gräsmattan, drog fram kablar mm och vad händer tror ni ? Jo fanskapet STARTAR EJ :( inte ett liv i den rackarn *suck*. Jamen tänker jag då, jag får väl ta lite med grästrimmern då och vad tror ni händer med den då ? - jo startar gör den ju men det fans ju för H-vete ingen tråd i den * GAHHHH*.


Så nu får gräsmattan vara oklippt tills jag får tag på en annan klippare eller lagat min egen. Nu ska jag bege mig ut till tvättstugan och äntligen få tvätta all skittvätt efter resan !

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se