Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 12 maj 2009 23:05

 så här :


 


och som ni ser så kom Sverige vidare till final - YES skitbra =)

Sen har jag lite svårt att förstå det andra resultatet, en del skulle bort å andra in- Men det är som det brukar vara - FEL LÅT VANN  Fast i detta falllet LAND då *s*


 Godnatt !!

ANNONS
Av Bitch - 12 maj 2009 20:46


 Alldeles strax är det semifinal i Eurosvision och nu får vi se hur det går för allas våran Marlena- jag tror att hon går vidare men jag tror inte hon vinner rubbet. Tyvärr .


Hur tror ni andra ?                                            Desperate housewives

Tyvärr krockar detta program med desperat housewifes.. VOJNE *s*

 så typist. men jag kan ju avslöjja kvällens innehåll :


Säsong 5, avsnitt 18
Bree överväger att sälja sitt företag för att rädda sitt äktenskap. Katherine blir inblandad i det mest konstiga sammanträffandet och Edies värsta farhåga blir bekräftad

ANNONS
Av Bitch - 12 maj 2009 13:25

             


 Slitna jeans från kappahl 499 kr

Av Bitch - 12 maj 2009 11:02


 Jag hörde nyss att det är pedofiler från stockholms trakten som har blitt gripna i Thailand för pedofili och det är ju TOPPEN !! Dom ska verkligen inte kunna känna sig säkra bara för att dom är långt hemifrån. Det skulle ju vara bra att alla dom män som åker till Thailand/kina och gifter sig med vad jag skulle kalla barn/ungdommar åker dit också, för dom gör det ju inte av kärlek det är en sak som är klar. Fy fan på ren svenska för sånna typer.

Hoppas fler åker dit nu !!

Jag har känt att jag inte har nått sug att åka till Thailand just pga av att man ser att äldre män går helt öppet med småbarn in på hotell. Och sen att prostution är så stort där , i nästan varenda bar sitter den tjejer och bara raggar och öppet på gatorna och dom struntar blankt i att ens karl går med sin fru/flickvän utan dom rycker i karlarna iaf  det är inte min typ av paradis.

Av Bitch - 12 maj 2009 09:12


 Mors mors folks

Ja då va man up and running igen då,har sovit rätt okej inatt och sitter nu här och bloggar med en kopp the bredvid mig. Borde väl ta en macka med men när jag är ensam så blir det att man slarvar, det är helt enkelt inte lika gott med frukost då. Men det är väl lika med hela dagens matintag,man äter inte som man borde utan bara så inte magen skriker. aj aj aj inte bra.


Eftersom det inte blev nån gräsmatta klippt igår så ska jag försöka ge mig på det idag, om bara klipparen vill fungera som den ska. Jag trodde ju igår att jag skulle träffa min gode vän igår men det fanns ingen tid idag :( så jag får väl vänta å se när det blir då.


Igår fick jag en burk med färg- gul- så det blir jättebra till mitt staket sen !

Av Bitch - 11 maj 2009 23:12

 Det blidde ingen klippt gräsmatta idag pga det ostadiga vädret ,även om det blev finare mot kvällen men då hade jag inte längre nån ork. Men imorgon hoppas jag att det inte regnar så jag kan ta en vepa. Mina grannar har hållt på och håler på nästan varje dag. vissa är måna om att ha en perfekt tomt men det får stå för dom. Jag sköter min på mitt vis


Nu är det dags att krama kudde så jag säger natti natti

Av Bitch - 11 maj 2009 20:18

 


Den 29 maj är det premiär för den romantiska komedin "Flickvänner från förr" med allas vår favorit Matthew McConaughey.

" Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…"


 Jag kommer att vara en utav dom som SKA se denna film- älskar sånna här chickflics nämligen ;)

Av Bitch - 11 maj 2009 16:30


 


 Otäck olycka !!

Hisskabeln brast och en hiss i ett av tornen på London Tower Bridge rasade till marken.

De nio passagerarna satt sedan fast i hissen i över en timma.

Sex människor har skadats i olyckan.

Olyckan inträffade i det norra tornet på bron strax efter klockan två i dag.

En hisskabel gick av och en av hissarna upp til bron rasade i marken, rapporterar Sky News.

Enligt tidningen Times föll hissen dryga 9 meter.

Tower Bride går över floden Themsen i London Storbritannien

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se