Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 10 maj 2009 09:57



Igår va det en strålande dag att vara ute på . solen sken och bortsett från att det då och då blåste lite kalla vindar va det en toppendag. Massor med folk från när och fjärran hade tagit sig till stan för att visa upp sina ögonstenar, men även massor med åsådare som kanske drömmer om att få äga en.Cruisingen är något av en folkfest för de bilintresserade !

Cash is king, Handsome Brothers och Carin Morris spelade live igår med .



 Själv fick jag åka i en Pontiac igår som min bror äger, den får jag låna när jag vill har han sagt :-p.Den är till skillnad mot dom flesta bilar i den klassen inget soppaslukande monster.


Idag skiner solen och det är gårdstädning här i området , men jag tänker faktikst inte vara med på det då jag aldrig utnyttjar dom förmåner man får i föreningen här.Har lärt mig att grannar är bra-  att ha på avstånd !

Av Bitch - 9 maj 2009 13:35


  Idag är det bara en vanlig lugn lördag för mig , inte mycket alls händer i min lilla värld och det är väl okej. Men helst skulle jag viljat vara med på en viss middag som honeybun å hans bror ordnat till Gunilla som betalade det mesta på våran resa, just för att visa hur mkt vi alla uppskattade detta. Men eftersom det tydligen va jättebrottom att ordna detta för henne kunde jag inte vara med och vänta gick ju inte så.Dock har jag gjort ett litet fotocollage till henne som jag har mejlat över till henne som tack. Jag köpte också en ekologiks handcreme som jag gav henne på hemresan och den blev hon glad över. Resan vi har gjort har i runda slängar ( man ska inte prata pengar jag vet ) kostat runt 50 tusen sådär, inga småpengar direkt.


Jag ska iaf ner på stan och kika på den cruisingen som är ikväll och kanske ta en och en annan bild . Jag tänkte att jag skulle bjuda på denna bilden idag . jag gillar den verkligen:




                                                  
                                                  

                                            ( Kopia på min söta Emma )


                                       

Av Bitch - 8 maj 2009 22:37


 Jag har haft en bra dag idag, gjort lite besäök här och där bla på Willys där jag inte går så jätteofta.Men idag hade dom sånna bra erbjudanden så jag måste bege mig dit  Bla 1 kg potatissallad för endast 10 kr, snacka om fynd.

Nästan hela dagen har vi haft bra väder dessutom förutom på kvällen då det mulnade på och det kom en störtskur.


Men nu är det dags att säga godnatt både till bloggen och er läsare.

Av Bitch - 8 maj 2009 18:18

Och sen finns det RAKNING ha ha ha


       

Av Bitch - 8 maj 2009 17:40

Av Bitch - 8 maj 2009 13:37


 Den här ett par riktigt goa tjejer


   


Bilden är tagen den sista april ( och ej av mig dock redigeringen är gjord av mig ) Det är min goa systerdotter Emma och hennes Bästis Jennifer.Det lyser sån glädje i deras blåa ögon- härligt


Det  här får  blir årets vårbild !

Av Bitch - 8 maj 2009 09:44

 Ha ha ha kolla den här coola doggen-dansa salsa kan han iaf

Av Bitch - 8 maj 2009 08:25


Godmorgon !


Har ni sovit gott ? jag har sovit sådär kan jag säga för det blåste och regna, inget trevligt.Men nu är det dags att slänga i isg lite frukost och jag tänkte bjuda er på lite frukt

                                         


Vassegoo- bara ta :)


Frukt är nyttit och en bra start på dagen. Jag tror jag tar en banan,men OJ glömde lägga upp jordgubbarna så jag gör det  sådär.


Ta nu en kopp kaffe och om du har möjlighet att sitta ute så gör det.

Honeybun berättade för mig att han ska hjälpa en kollega flytta eftersom han har körkort för att köra lastbil så han kommer att göra det idag på sin lediga dag från jobbet. Numera måste dom ha en ledig dag varsesig dom vill eller inte som ledning bestämmer när den ska vara. Men hellre det än att bli uppsagd.


Själv är jag lite osäker ännu vad som står på schemat.Inga fotojobb iaf och just ingen redigering osv heller, så man skulle kanske slappa lite.Träffa nån på en fika på stan kanske. Hmm nä jag får se vad som händer


Hoppas ni får en bra dag iaf och njut nu av frukten ;)

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards