Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 28 maj 2009 23:29


  Honeybun har nu åkt bil i ca 7 timmar är nu FRAMME weehee -Därför blir det inget mera bloggade för fröken Missy ;) för nu har jag mycket trevligare saker att göra ;)


 Cu imorrn .. ;) have a nice night

ANNONS
Av Bitch - 28 maj 2009 21:43


 Idag tog jag ner mig ner på stan för att köpa den T-shirten jag tidgare bloggade om , men när jag väl såg den så blev jag tveksam men däremot blev det 2 par shorts

  fast Gula + vita i olika storlekar för nått ska väl passa mitt feta arsel ;) *S* ( lat , orka inte prova )

Och en väldig cool lite rockig T-shirt från Vero moda :-D .


Kycklingkebab blev det idag till Lunch ( va väldig försiktig då jag åt ifall jag skulle bli dålig igen ) sen av nån konstig anledning går jag och köper godis & skit för närmare en hundring :-s varför gör man det ?


 Nåja , jag har nyss tagot ett bad  och ett glas rött  ( nej nej bara ETT glas ) *s*

 ingen fylla idag inte  a la bakfylla imorgon ha ha

Nu får det räcka med illamåendet ;)


Fick tag på faderskapet och han har tydligen blitt med egen Volvo så då kanske han dyker upp hos mig i helgen och snickar det där förbanande staketet *S* så man får ta den där förbenade penseln och måla skiten klar sen . PUNKT  ( ha ha )


Imorgon ska solen lysa igen och det ska bli ca 20 grader , DET låter bra :) me happy . Och vad som gör mig  happy mera är att snart snart är honeybun här =) bara nån timme kvar nu


Nää jag lär kamma det blöta kalufsen nu .. Ciao


Ps- boys and girls- glöm inte att rösta på mig plz

ANNONS
Av Bitch - 28 maj 2009 14:56


         Några av mode- och musikvärldens största stjärnor går ihop med H&M och Designers Against AIDS (DAA) för Fashion Against AIDS, för att öka ungas medvetenhet och stödja kampen mot sjukdomen. Katy Perry, Dita von Teese, N.E.R.D och Yoko Ono ,Tokio Hotel finns bland de artister som tillsammans med H&M designar T-shirts, T-shirtklänningar, linnen och bodies. 25 procent av försäljningspriset kommer att skänkas till projekt som ökar medvetenheten om HIV/AIDS. Kollektionen, i 100% ekologisk bomull, innehåller plagg för både tjejer och killar och kommer att säljas på H&M:s ungdomsavdelning DIVIDED, och på Shop Online, från och med den 28:e maj 2009.


                 


 Tokio Hotel's design 149 kr


       


 Dita von teese's design 149 kr ( som jag kommer att lägga vantarna på )


 Visst är dom snygga ??

Av Bitch - 28 maj 2009 14:33


Klyftpotatis med timjan
2 kg potatis.
4 vitlöksklyftor.
25g torkad timjan.
1 dl olivolja.
Salt.Skala potatisen och skär dem i klyftor. Gör en marinad av olivolja, pressad vitlök, timjan och salt. Häll marinad och potatis i stor påse och skaka den tills marinaden är väl fördelad över potatisklyftorna. Häll ut klyftorna på en ugnsplåt och ställ i den ugnen, cirka 40 minuter på 200 grader.


GOTTIGOTT GOTT TILL GRILLAT

Av Bitch - 28 maj 2009 13:20

 Igår när jag ute i farten så passade jag på att rösta så nu har jag det gjort och det känns skönt. Har du röstat ännu ?? 


 Sen fick jag lite förhandsinfo om en butik vi har i stan som kommer att försvinna till hösten, men den tjejen ska öppna en ny butik i samma lokal hon har idag- Det är parfym & kosmetik vi pratar om. Så jag kommer att hålla mina ögon öppna för fynd,eftersom hon kommer att sälja ut allt som finns i den nyvarande butiken


Just nu försöker jag få tag på vissa personer , men det verkar helt omöjligt. Bla ringde jag och efterlyste min cykel jag beställde men ingen vet nått ?? Ehh hallo, snacka om kundservice.resultatet brukar bli att man lessnar på strul och går nån annanstans. Men vi får se, jag väntar på att nån därifrån ska ringa upp mig med info snarast

                                        

Jag vill ju ha min cykel nu ju- snyft

Av Bitch - 28 maj 2009 09:57Daniel Westling

Daniel Westling

 Det sker saker i det tysta tydligen -nu har Daniel fått en ny njure eller Ny och ny , den kom från hans pappa

Medan kronprinsessan Victoria under gårdagen begav sig till Grönland för ett delta i ett miljöprojekt om klimatförändringar tillsammans med danske kronprinsen Frederik och den norske kronprinsen Haakon, låg Daniel Westling på operationsbordet på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

Den blivande prinsen genomgick där en transplantation och fick en ny njure, som donerats av hans far Olle Westling. Daniel ska under en tid ha fått dialys – något som är vanligt i väntan på en lämplig donator.  

det va en njursjukdom som va medfödd men inte ärtflig

Så nu får vi väl hoppas att Daniel ska må bättre då så att dom kan återgå till bröllopsplanerna

Av Bitch - 28 maj 2009 09:24


Igår kväll efter jag ätit så gick jag ut en runda i trädgården som jag brukar göra varje dag,då fick jag se att jag inte hade planterat en planta så jag fixade det. Hämtade stora spaden och grävde i landet och snyggade till efter det. Men när jag va klar där så kände jag en sån onormal trötthet så jag lag mig i soffan och slötittade på tv,men kände att näe det här går inte så jag förflyttade mig in till sängen.


Där fick jag frossa och började må nått så fruktansvärt illa  vilket resulterande i ett längre snack med porslingsurban uääk.så därför hann jag inte in hit på bloggen och säga godnatt till er alla :(. Men klar ni förlåter mig eller hur ;) .Det där måste ha berott på köttfärsen .


Jag hade en läkartid jag inte kan gå på idag eftersom jag nu sitter med feber och är alldeles matt :(  och dessutom en tvätttid kl 10, men jag ska försöka tvätta lite iaf.

Idag kommer ju honeybun hit med, eller idag snarare inatt =)

måste bli frisk - fort fort fort  fniss


Kram missy

Av Bitch - 27 maj 2009 18:16


 Nu är jag riktigt hungrig och ska precis sätta mig och äta

                               

spagetti & köttfärsås, det va så länge jag jag gjorde det så jag tyckte att det va på tiden.Som vanligt har jag flängt hit och dit och än får jag inte ta det lugnt men först maaat *L*


 syns vi senare ?

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se