Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 27 maj 2009 13:22


                   


Nu jädrar i mig har jag införskaffat ett stycke flaska Liophenol som jag ska smörja in benen med varje morgon och kväll- sen ska man få slimmade ben är det meningen. Tydligen har denna produkten fått bra kriktig så tja why not tänkte jag. Nu va det billig med så då är det ju läge att testa


 Nån som kanske redan testat och vill dela med sig kanske ??

ANNONS
Av Bitch - 27 maj 2009 08:35


Inatt har jag sovit mycket bättre och det är såå skönt,däremot så somnade jag med lampan på vilket va lite irriterande *s* så vid 4 vaknade jag till och stängde av den,men då va det ju ljust i hela rummet ändå .Det är ju nästan aldrig mörkt nu och dom här ljusa ljuva sommarnätterna får vi ta vara på för om drygt en månad så vänder det och går mot mörkret igen :(

deppigt jag vet *L*


 Solen skiner med det är väldigt blåsigt här


testade en ny drickyoghurt som jag bara MÅSTE tipsa er om för det va grymt god  VOILA.. Harmoni päron-vanilj

den måste ni bara testa =)

ANNONS
Av Bitch - 26 maj 2009 22:56


 Desperate housewives Jag har tittat på husfruarna idag och nu ligger nog susan lite risigt till skulle jag . VOJNE hur ska detta gå ?? Kvällens avsnitt handlade om :

Carlos finner Lynett i en prekär situation som hon väljer att dölja inför Tom. Orson försöker dölja blessyrerna från Bree. Katherine erkänner allt för Mike som leder till ett oväntat uppvaknande. Susan anförtror Dave sin mörka hemlighet.


 Brukar ni titta på det programmet som kommer efter ?

 Christine

Christine

Jag tycker det är så roligt att titta på fast det är klart alla avsnitten är inte lika roliga förståss. Christine vill visa att hon tycker bröllopet mellan exmaken Richard och nya Christine är okej så hon låtsas vara kär i Todd Watski. Men tricket funkar inte eftersom han beter sig som ett svin på middagen. Matthew har ett spännande möte med nya Christines syster Amy både i garderober and you name it *s*  och hennes kompis ( den mörka ) försöker  med tricket * sup mig snygg* med nån kines eller så *s* gick sådär kan jag säga


I och med detta blogginlägget så jag säger jag


Glöm inte att rösta gulliga ni =)

Av Bitch - 26 maj 2009 19:57

 Jag tog en tur till ett jättefint friluftomårde vi har i stan och gick runt där och andades frisk luft. Dom har en liten inhägnad med små djur där och jag passade på att ta några bilder


                 


 Den här tuppen stog låångt bort då jag kom men sprang i världens fart till staketet med alla hans ( antar jag ) harem med hönor i släptåg 

            


 Dom va jättefina och en liten bit in va en höna som hade jättemånga gulliga O ulliga barn och när jag gick bakom hörnet fann jag en kaninbur där hanen låg och latade sig under en annan bur och i den fanns det dom sötaste kaninungar jag sett på länge- Ville bara ta upp en och gosa med hihi. Sen sprang det lösa små bebisar med kolla här


      

 Ser ni dom inte ?? Nähä men vriid på huvet då

 inte nu heller ??  Måste vriiiida mera på huvudet - där under huset ligger dom små sötnosarna  hihi

 ( det va då rackars att dom ska vara så snabba under huset )

Av Bitch - 26 maj 2009 19:25

 Här är ett par glajsor jag VERKLIGEN vill ha


 Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden kostar 645 kr -grymt snygga eller hur ?

Av Bitch - 26 maj 2009 19:05

Man tänker så mycket om sin blogg ibland och det har jag gjort nu en tid tillbaka och idag började jag tänka Hmm spretar blogger lite för mkt  på olika håll ibland ?? Jag blandar ju hejvilt allvar med resor, ironi, mode och ibland rent trams  osv

Men så är det faktikst så att jag en tid hade VÄLDIGT mycket läsare och nu på sista tiden har dem börjat komma tillbaka vilket jag tycker är jätteroligt


 För vem vill skriva en blogg om ingen läser ?? En privat dagbok att skriva i kan jag ha hemma eller hur ?  så jag frågar


 Vad tycker DU har blitt bättre med min blogg på sista tiden ? och vad saknar du ? 


 Va inte blyga nu utan TYCK till !!

Av Bitch - 26 maj 2009 12:27


              


 HE HE  tja jag vet inte jag -Tänk om han har pungsvett :-o * tittar runt*


 Tänk att ha dom här kuddarna på sängen =)


              

 Finns att köpa här

 Tja kuddar eller godis - your choice *flin*


 Jag tar och knatar till Ica och postar lite sålda tradera prylar

Av Bitch - 26 maj 2009 08:49


*Hmpfs* trodde jag skulle få sova gott när jag lag mig ASTRÖTT, men näe det kan jag inte påstå att jag gjort. Bara småsovit lixom- varför kan jag inte sova för nudå ?? suck. Jag somnar till mot morgonsidan men då ska man ju kliva upp och ligger jag och sover länge så blir man ju segare än jesus.


Nåja just nu är jag glad för att  lyser för enligt väderrapporten igår så ska den inte göra det hela dagen idag. Det ska tydligen mulna på och komma en skur och likadant ska det blir imorgon men tydligen ska det bli kanonväder och högtryck till helgen

                                              


 Jag försökte tävla om lite biobiljetter igår och lag verkligen ner energi på att hitta svaren på dom frågor som ställdes och snabb skulle man vara men vad hjälpte det när nån annan klarade det hela på endast 8 minuter *surar*


Ja ja får gå och köpa mina jevla biobiljetter själv då *s* . Men jag skitdålig på vinna så är det bara men ordna tävlingar DET kan jag så snart kommer det en tävling


 Nu frulle

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se