Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 25 maj 2009 23:25


 Nu är det verkligen dags att säga godnatt - ögonlocken åker ihop här *s* har suttit och väntat på att honeybun skulle ringa och säga godnatt men han har väl somnat i soffan som vanligt haha-typist karlar det eller hur brudar ;)


 Kram kram


 ps- glöm inte att rösta

ANNONS
Av Bitch - 25 maj 2009 20:39


 Nu får ni verkligen ursäkta mig att jag kommer in och skryter igen idag ang röstningen , men ni har ju faktikst RÖSTAT på mig idag och nu - kolla här =)

     
PLATS 3- jag tycker det är asroligt och tack snälla ni


                                    

KEEP ON VOTING PEOPLE =)

ANNONS
Av Bitch - 25 maj 2009 19:43


 Herreegud sån underbar värme vi har haft idag- nästan 27 grader varmt =)

 Den dagen sätter jag på mig vita jeans och tar med mig jackan och åker ner på stan *s* cleaver girl hah ;) . Jag höll ju på svettas ihjäl. Men det va roligt att gå på stan iaf för det va ett tag sedan jag va ner om man inte räknar med lördags natten då LOL .Införskaffde ett skärp som inte satt sådär jättebra sen kom jag på då jag kom hem *s* ett viva la diva gloss som är helt underbart . Det är ett underskattat märke det. Tänkte att jag skulle visa lite bilder från grillfesten i lördags
          


 Bild 1- peter i grilltagen

bild 2- all maten och grönsakerna vi grillade

 Bild 3- rödvin och franska chips

Bild 4- Baleys mint och kaffe  ( som jag upptäckte dagen efter att jag hade över hela duken hmm )


 Nu måste jag kasta i mig lite mat känner jag - magen kurrar


Å snälla ni- glömt inte att rösta på mig

 //Missy

Av Bitch - 25 maj 2009 09:53


Åhh jösses vad jag har sovit asså-hur gick det häär till *s* så länge brukar inte jag sova ha ha ha men det va bra för sömn behöver jag, speciellt efter den här helgen LOL

Sen när jag gick in och kollade Bloggregistret så fick jag se detta


 

Jag ligger på plats 8- asså ÅTTA :-D. WOW vilket betyder att jag har läsare som röstar på mig vilket jag vill att NI ska veta att jag uppskattar


              TACK snälla ni  

 Och vet ni va , det får ni gäärna fortsätta göra.

Jag har blå himmel och sol idag med så det ser ut att bli en bra dag. Jag ska nog göra stan osäker idag tror jag för det va ett tag sedan jag va nere där och kikade. Men nu är det dags för lite frukost först


 CIAO

Av Bitch - 24 maj 2009 22:22

Idag har verkligen besöken avslöst varandra här hos mig , nu på eftermiddagen kom min bror och hälsade på mig .

                                             

Han berättade att han vart på cruisingen i söderhamn men den va inte så stor sa han,så den va väl sådär och nästa helg är det dags för nästa i Sandviken men den brukar vara rolig och lite annorlunda.


Själv har jag fått lite huvudbry vad en killkompis håller på med- jag tycker att han har tagit det förbjudna steget om ni förstår-varför va han tvungen att göra det ?? Va det inte bra som det va ?? suck -karlar

Jag har ju mkt killkompisar som ni säkert har räknat ut vid det här laget och jag tycker det har funkat så bra och ännu bättre har det vart att honeybun accepterat det och inte haft några som helst problem med det - men då gäller det ju att dom håller sig på mattan *s*


Nåja nu ska jag iaf försöka sova på det här- hoppas jag *s*


kram till er alla sötisar

  Missy

Av Bitch - 24 maj 2009 17:18


Vilket toppenväder vi har idag , såå varmt och skönt. Har precis spenderat några timmar med peter som kom och hämtade sin cykel,vi satt och pratade om gårdagen och alla roliga saker vi gjorde och sa igår.Vi bestämmde att deta MÅSTE vi göra om inom kort och dessutom bestämde vi andra saker vi ska göra i sommar. Nu berättade han att han ska jobba lite mindre och få lite mera tid över och det låter verkligen jättebra, han har ju vart lite av en arbetsnarkoman dom senaste åren och inte tackat nej nån gång när folk har frågat om han vill ta deras tider med.

men han kommer tyvärr inte att fira midsommar med mig och honeybun och det va ju tråkigt men sommaren har ju precis börjat så vi hinner nog.


Är irriterad på grannen som jämt ska stå och hänga över staketet då man kommer ut, ingen egentid där ute på altanen inte :(. Nu har jag köpt en landgång jag ska trycka i mig så jag får lite krafter

Av Bitch - 24 maj 2009 13:57

  Inatt vart det karaoke för hela slanten *s* trodde väl ALDRIG att jag skulle gå upp på en scen i den här stan och sjunga, men det gjorde fröken missy sådär lagomt rund under fötterna *S* ojojoj.Men roligt va det ju. Vi grillade och hade jättetrevligt hemma hos mig . Gjorde en spellista på spotify som vi lyssnade på, helt perfekt det där =).Vi hade ju inte tänkt åka ner på stan nått men så blev det .Peter lämnade kvar sin cykel här som han ska komma och hämta senare ikväll, just nu ligger han död sa han LOL


 Men idag mår man som man förtjänar hahaha, men det går över .En dusch så blir det bättre sen och lite i magenAv Bitch - 23 maj 2009 13:39

                                          


Ikväll ska det grillas och parta på min altan och va det ska bli roligt =). dricka lite vin och annat gott . Tyvärr så har jag ännu inte fått något samtal från faderskapet ang staketet så jag betvivlar starkt att det lär bli denna helgen, men men det fixar sig säkert.


Nästa helg verkar det som om honeybun kommer upp till mig - antar att han måste ta lite paus och komma över äventyret med Lisebergskaninen *ASG*, sen får jag kanske följa med honom hem så vi tillsammans får knata dit och reda ut detta fasliga äventyr ho ho ho *s*många feticher har man hört talas om men LISEBERGSKANINEN ??? ........HA HA HA

.....

HA HA HA

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se