Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 19 maj 2009 11:45

 Jag tror att min omröstning va lite svår att förstå för gensvaret har varit dåligt  men den slutade så här som ni ser nedan och ganska jämnt resultat :

**************************************************
**************************

  Hur viktigt tycker du att det är med bekräftelse från din partner vid Tex klädinköp du gjort för ett speciellt tillfälle som du lagt ner lite tid & tanke på :

Mycket viktigt    28.6 %

Inte alls så viktigt    0 %

Jomen ibland vill man allt höra att man duger    0 %

En liten kommentar skulle ju inte skada    28.6 %

Spelar ingen roll    28.6 %

Jag blir ledsen om han inget säger    14.3

ANNONS
ANNONS
Av Bitch - 19 maj 2009 10:24Mountainbike Arizona 26 är beställd - WHOHOO äntligen Det blev dessutom inköp av nya   solcellslampor att pryda trädgården med då dem förra har slutat fungera. Bra med invigningar för då får man bra priser - me like


 Nu till nästa uppdrag då- VIRKET Jakten fortsätter *s*

Av Bitch - 19 maj 2009 08:25


Nu är jag redo Se hela bildenför dagens invigningar och allt där emellan *skratt*Rapport kommer lite senare såklart


Glöm inte att rösta på mig snälla


HUG

Av Bitch - 18 maj 2009 23:00

  Ikväll har det ivrigt planerats inköp mm för staketbygge till helgen. Jag fick äntligen tag på min pappa och såklart , eftersom jag ringer med bredbandstelefoni så knasar det när gubben ÄNTLIGEN svarar- rätt som det är hör jag :


faderskapet- Nä nu försvann hon tror jag  HALOOO

jag- Men pappa jag är här, jag hör dig

faderskapet-Ja jag vet inte jag, hon är tyst iaf HALOOO , haloo

 jag- MEN JAG ÄR JU HÄR, JAG HÖÖÖR DIG JU HALLOO

faderskapet- förstår inte vad som hände -ja nä, då finns det inget jag kan göra -- KLICK

jag - Men suuck ..  ( okristerlig svärramsa )

springer till datorn och kollar om bredbandet funkar men sååklart inte

samma sväramsa igen - Åhhh *censur censur * comhem dumma j**la coooheeem.


                                   


Nåja efter ett tag fungerar det igen och jag kan ringa upp faderskapet igen och förklara vad som hände, så vi fick planera klart . Sen blev det lite ringande hit och dit tills jag äntligen vet vad jag behöver . Det får bli byggmax imorgon bara jag hittar någon med dragkrok på bilen

 det ska Bla inköpas

  •  betong
  • gjutrör
  • reglar
  • spik

mm mm . Den här gången ska det  banne mig inte bara vara att lyfta upp staketet och bära iväg med det inte *skratt* man lär sig av sina misstag minsann.Tur man har pappsen så det blir riktigt gjort . Sen kan man visa fingret till både hundägare som tror att min tomt är en rastplast  för deras små älsklingar och snorungar som tror att dom kan bära iväg med staketet. Försök att bära iväg med ett 1.70 högt staket med stolpar som är fastgjutna * Muahhhaaaaa*  LOL


Så imorgon blir det rätt hektikst för mig , ska hinna med en invigning på morgonen som lär ta ett tag. Hem med dom prylarna och förhoppningsvis cykeln och sen leta nån med dragkrog och ledig tid ( lycka till med det fniss ) köpa viket m tillbehör, åka hem med det lasta av och åka tillbaka med släpkärran. Sen åka iväg IGEN på nästa invigning . pust

Av Bitch - 18 maj 2009 19:26

 Jag tyckte denna va bra mycket bättre än Norge's bidrag

Av Bitch - 18 maj 2009 19:09


  •  Idag så  Macdonald's supergoda chokladsås på glassen
  • Hyresvärlden som ringde på dörren men en dunk olja & gräsfrö till altanen & gräsmattan- TOPPEN  

 och  det kassa vädret och min huvudvärk


 Har ni föressten sett Macd's senaste reklamkampanj


                


Har ni hunnit testa någon ännu ??

Av Bitch - 18 maj 2009 08:37

Inatt har jag sovit lite bättre än förra natten och det bästa av allt va ju att jag vaknade nästintill feberfri WHOHOO. Nu har jag gått här i flera dagar och haft en oförklarlig feber och hade tänkt ringa sjukvården idag och höra, men nu tror jag att jag ska avvakta lite få se om det verkligen är borta eller om det vara luras fniss .


När jag stoppade huvudet utanför dörren idag så kände jag att det doftade såå underbart, vår- Åhh va det är en härlig känsla. Bara stå där och dra i sig av våren. Tidiga morgnar kan jag tycka är mysiga för man hör lugnet och bara nån enstaka fågel som kvittrar.

                        


Jag är ju såå nyfiken om jag ska få någon sprillans ny cykel imorgon med - HOPPAS hoppas. Lovar att jag ska HÄNGA på låset - jädrar i min låda *skratt* och får jag tag på en så ska jag ta en bild på den och lägga ut den här hihi.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se