Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 17 maj 2009 22:33

Synd att inte denna låten kom till final- me like

ANNONS
Av Bitch - 17 maj 2009 21:20

Åhh den är såå sööt det lilla lammet i denna reklamfilm eller hur ??

ANNONS
Av Bitch - 17 maj 2009 20:46

Ny såpa med Tyra BanksVinnaren får jobb på ELLE

Den här gången kan vinnaren vara ful.

I Tyra Banks nya såpa ”Stylista” ska modeintresserade fajtas om en plats på ELLE, Projektet beskrivs om en verklig version av ”Djävulen bär Prada” där modeentusiaster ska slåss om en plats på modemagasinet ELLE.

En sparkas varje vecka

Varje avsnitt kommer de 11 deltagarna att arbeta som assistenter till Anne Slowey, moderedaktör på amerikanska ELLE. Varje vecka kommer Slowey, i samråd med en av företagets chefer, att sparka en av assistenterna tills bara en återstår. Den personen kommer sedan att bli ”befordrad” till ett riktigt jobb på tidningen.

Lägenhet på Manhattan

Förutom en tjänst som assistent till Anne Slowely får vinnaren även ett betalt kontrakt på en lägenhet på Manhattan i New York och kläder på H&M för cirka 600 000 kronor.


Jag såg 1a avsnitten ikväll och det kommer att sändas varje söndag kl 19,00

Av Bitch - 17 maj 2009 16:58

Idag har det vart en väldigt lugn dag och det känns bara bra och det behövs känner jag . Inatt har jag inte sovit många timmar och bara legat och frusit och såklart vaknade med feber igen :-s. Håller detta i sig tills imorgon så lär jag ringa rådgivningen och höra vad man kan göra eller vad jag bör göra !


Solen lyser lite mera varmare idag än igår då det blåste lite kalla vindar!

Försökt att ringa min pappa om och om igen utan något gott resultat och han bor ju ca 6 mil ifrån mig så det är inte näst gårds precis heller suck.

Jag har bara gått ut på tomten och trimmat lite träd och så, mer gör jag inte idag. Nu är det iaf dags att fixa lite käk !

Av Bitch - 17 maj 2009 10:30

                            Miranda som en av Victorias Secrets änglar.

                                         Miranda Kerr

         Miranda Kerr delar med sig av sina skönhetshemligheter Börja varje dag med ett glas citronvatten

– Jag börjar varje dag med att dricka ett ljummet glas vatten med en halv pressad citron i. Det kickstartar verkligen ämnesomsättningen och får mig att komma igång på morgonenLadda med mirakeljuice

– Thaithian Noni Juice som jag köper i hälsokostaffärer är mitt bästa skönhets och hälsotips. Jag dricker den varje dag och den håller mig pigg, fräsch och fylld av energi. Om jag har en lång dag framför mig så är den ett absolut måste och jag har också märkt att den är fantastiskt på att bota jetlag.

Hitta juicen på: www.tahitiannoni.comPacka in håret med olja

- Jag brukar lägga i olivolja i håret innan jag går och lägger mig som en kur över natten. När jag tvättar ur det på morgonen är mitt hår mjukt och fyllt av näring igenFixa det rätta ”modellglowet”

– Efter jag har applicerat puder brukar jag spraya mitt ansikte med Evian Brumisateur vilket ger ansiktet en fräsch lyster. Ibland tar jag också en liten klick ofärgat läppglans och smetar ut längs kindbenen. Framför kameran blir det för glansigt men det blir verkligen snyggt i verkligheten.Satsa på kvalitetsprodukterLa Mer Moisturizing Cream 600 ml. 2000 kr

– Om något ska hamna i mitt badrumsskåp så måste jag veta att det fungerar för mig så jag ser alltid till att fråga en mängd frågor om produkterna innan jag köper. För mitt ansikte använder jag Creme de la Mers Moisturizing Cream. Den är riktigt dyr men jag tycker att den är värd priset.
Här tycker jag att vi fick en massa bra tips eller hur ?? Dock undrar jag hur kudden ser ut efter en natt med olja i håret hmm . Men jag vet att många packar sin sina fötter i olivolja över nätterna men då har dem en påse runt om typ.

Av Bitch - 17 maj 2009 09:59För att fixa den snyggaste och fräschaste vårmakeupen behöver du produkter som ger lyster, färg och en naturlig bränna. Tänk på att inte använda för mörka baser, utan fokusera på lyster, ljusa & guldiga skuggor, highlighters och ljusa läppar. Peeling är A&O när man använder brun-utan-sol-produkter. Det är inte snyggt med kanter i hårfästet eller en ojämn brun-ton. Återfukta alltid ansiktet, annars kommer aldrig huden få en naturlig glow. 
Peeling är A&O för att hålla huden fräsch och jämn. Scrubba hela kroppen och ansiktet 1 -2ggr i veckan och du påskyndar cellförnyelsen, får en jämn hud och en fantastisk lyster. Scrubb finns i alla former och typer. Till ansiktet är det bättre att använda en med finare korn i. Till kroppen funkar det med grövre korn.

Tex Duschpeeling med mandelskal 50ml, Åhléns 40 kr


Brun-Utan-Sol för kroppen appliceras bäst efter att du duschat. Har du torr hy är det bra att smörja in dig innan med en tunn bodylotion. Blir en brun-utan-sol flammig kan det ha att göra med att men inte är tillräckligt noga applicerad eller att man är torr i huden. Var noga med att tona ut den ordentligt runt armbågar, händer, knän och fötter.

Tex Self Tan for Face and Body 125ml, Esteé Lauder ca 280kr


Skydda dig alltid - även i vårsolens strålar. Solskydd är viktigt då solen inte alltid bara är bra för huden. Det är väldigt frästande att bara kasta sig ut i solens varma strålar, men tänk på att använda minst Spf 15 under din dagcreme. Solskydd skyddar och håller din hy yngre längre. Undvik pigmentsförändringar och linjer med att sola försiktigt och med solskydd.

Sun Care Towlette Spf 15, Esteé Lauder 295 kr


Lyster i huden kan vara lite svårt att få till. För att det inte ska bli för mycket och se ”svettigt ut” Hitta produkter som inte glittrar, utan som skimmrar mer. Mineralpuder ger otroligt fint lyster om du borstar på det med en stor puder borste. Se till att applicera det på rätt ställen dvs kindben, tinningar, läppar och på näsryggen. Använd en halvtransparant foundation under och du har en perfekt bas som håller och ser naturlig ut.

Wonderpowder Gobi, Make Up Store 395 kr


En cendré eller mörkbrun penna är ett måste. Markera ögonen precis i fransraden för att få fram din ögonform och en mer intensiv blick. Sudda pennan så inga skarpa linjer syns. För att få pennan att sitta bättre är det bra att grunda med en transparant beige skugga eller puder. När du målar mellan fransarna, dutta pennan emellan stråna och tona efteråt. Glöm inte heller den yttre delen av den nedre fransraden.

Eyepencil, Face Stockholm 135 kr


Shimmer och guld. Shimmriga produkter ger ett fantastiskt lyster. Låt ögonlocken glimmra lite extra. Ljusa guldiga, aprikosa och rosa toner gör att du också ser lite mer solbränd ut. Tona skuggan på ögonlocket och längst inne i ögonvrån för en flörtig blick. Lösa skuggor kan vara lite svåra att få på plats, de innehåller också mycket pigment. Prova med lite skugga först och öka på om du vill ha mer färg. Snyggast blir det om du tonar den upp till globlinjen och inte ända upp till ögonbrynet. Man ska bara ana ögonskuggan bakom fransarna.

True Gold Eyeshadow, I.D Bare Minerals 230kr
Ljusa läppar är alltid rätt. Se bara till att de inte blir för ljusa. Lagon är bäst. Begia, rosa och ljusbruna toner är snyggast och ger dig en mer fräsch vår-look. Glans eller läppstift väljer du själv precis som du vill. Grunda med ett lystrigt puder eller en shimmrig ögonskugga och applicera sedan glosset. Med lite lyster på läppkonturerna ser dina läppar fylligare ut.

Lip Gloss Naturale, Collistar ca 129 kr.


  Det här verkar bli sommarens doft men själv är jag på jakt efter Dior Portofino =) Mmm den doftar så gott av citrus

Av Bitch - 17 maj 2009 09:50

  Hela resultatlistan

1. Norge 387

2. Island 218

3. Azerbadjan 207

4. Turkiet 177

5. Storbritannien 173

6. Estland 129

7. Grekland 120

8. Frankrike 107

9. Bosnien-Herzegovina 106

10. Armenien 92

11. Ryssland 91

12. Ukraina 76

13. Danmark 74

14. Moldavien 69

15. Portugal 57

16. Israel 53

17. Albanien 48

18. Kroatien 45

19. Rumänien 40

20. Tyskland 35

21. Sverige 33

22. Malta 31

23. Litauen 23

24. Spanien 23

25. Finland 22


Som ni ser kom Sverige och våran Marlena på en oförtjänt 21a placering

Av Bitch - 17 maj 2009 00:04

 WOW vilket show dom bjöd på- först inledningen som tydligen va påkostat ( 10 mille ) och sen pausenummret då dem sänkte ner vattenbadet som det va 3 st i ända ner i publikhavet. Det va HÄFTIGT

 Mina favoriter är bla


 Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (1) Finland

 Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (2) Grekland  ( but what's up with the karate moves ?? eh )


 Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (2) Azerbadjan


 Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (1) Island


 Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (1) sjävklart Sverige  ( som fick en oförtjänt dålig placering 21:a plats ) Inte hjälpte det att våra grannländer gav oss crap poäng heller fast vi kan ge en 12a- Tack då rå så j*vla mkt för hjälpen. Men scenframträndandet va inte bra och frisyren va hemst. När ska  vi lära oss ??


 men Norge får jag säga ett stort grattis till även om det inte är min favorit låt - jag gillar den inte ens !


Jag säger som det ALLTID brukar stå på löpsedeln dagen efter :


 FEL LÅT VANN !!!


 Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (2)


  

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se