Hacked.

Alla inlägg under maj 2009

Av Bitch - 16 maj 2009 20:24


 Idag har det vart en helt underbar dag trots att det blåst lite och att jag inte har vart så pigg, men jag va faktikst lite bättre ett tag och då passade jag på att ge mig ut lite. Jag försökte ringa min käre far för att se om han kunde bidra med lite snickarhjälp men tyvärr fick jag inte tag på honom.

Jag har plockar den mest underbara bukett blommor  och det doftar såå gott


      


 Tog lite bilder på ett underbar vackert rosablommande träd


     


Och på en liten varelse som INTE va lika underbar, nämligen denna lilla solande krabaten :


        


 Fy va äckliga dom är i närbild *skratt*


Nu har jag tyvärr feber igen och ingen som helt ork :( hoppas verkligen detta går över snart . Nu sitter jag och väntar på att Eurosvisin song contest ska börja och vi får väl hoppas att våran Marlena får en hyffsad placering iaf . Men visst är det synd att hopn försvinner i den vita klänningen, det ljusa håret och den vita bakrunden. Hoppas dom har ändrat liiite på det tills ikväll. Hörde ni föressten attt Tyskland hoppas vinna med strippan/burleskdansösen Dita von teese. Jag tror inte på den draghjälpen

Gör ni ??


Önskar er en fortsatt trevlig lördagskväll

ANNONS
Av Bitch - 16 maj 2009 12:00
      

Baconsoppa

4 morötter
2 palsternackor
2 purjolökar
2 stora potatisar
4 dl pasta
Färsk timjan
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
1,5 liter grönsaksbuljong (vatten + tärningar)
Tärnad bacon
Brödkrutonger


Skär grönsakerna i mindre bitar och stek dem tillsammans med vitlök och chili i en gryta. Tillsätt därefter grönsaksbuljongen. Låt småputtra cirka 20 minuter. Tillsätt pastan och koka så många minuter som pastan kräver. Smaka av med salt och peppar. Rosta bacontärningarna i en stekpanna. Servera soppan i skålar dekorerade med rostat bacon, brödkrutonger och timjankvistar. Crème fraiche är gott till.

ANNONS
Av Bitch - 16 maj 2009 11:01 Har ni sett denna tjejen ?


        


 Hon är söt och hon är farlig dessutom har hon kommit på att det dom som kommit på hennes sockersöta knep vilket syns på den bekymrade minen !

Att färga håret från blont till brunt hjälpte föga för söt gick till sötare och hon måste nu FÅNGAS in omgående  !!   ALLA KNEP TILLÅTNA !!


Att kittla henne kan fungera, lika så att locka med en vin indränkt hundring !!

                                   Ha ha ha

Av Bitch - 16 maj 2009 10:40


 Jag är fortfarande febrig och inte alls så pigg, dessutom har det vart lite småjobbigt inatt. Jag märker att det är skillnad på vilket värktablett man tar när man ska ha ner febern för en del verkar inte alls funka så bra på mig. Men det hör jag att fler säger. En jag känner säger att det är enbart Alvedon som funkar där och jag tror att för mig är det Ipren.


När jag vaknade så va det mulet här hos mig men nu börjar solen titta fram och trots att jag inte är så pigg så ska jag försöka ta mig ut och göra något.

Jag pratade med honybun idag på morgonen och vi började prata om semsterplaner och det verkar som det blir ett besök till Kolmården i år, det va ett tag sedan jag va där och sen så ska vi kanske kanske ta en tur till Öland och kanske en liten sväng till Åland med. Det brukar vi ju göra och vi brukar ta med oss Emma dit .Sen när vi är nere i Göteborg så brukar vi ta hans pappas båt och åka ut så det gör vi förmodligen i år med. Honeybun är föressten med sin pappa idag och fixar med den och gör den sjöduglig igen- sen skulle han kolla på Göteborgsvarvet !


Jag och min gode vän Peter ska ta en Kryssning iaf och parta av oss. Jag nämde detta för honeybun igår och han tyckte det va okej.


Sen är det det här med Midsommar med och vi började prata om det med och jag tror vi har en bra ide nu iaf- vi får se om det går hem ! Hoppas


Jag önskar er en bra dag

Av Bitch - 15 maj 2009 20:25

Vad har män och moln gemensamt  ? - Jo när den dunstar så blir det en bra dag !


Vad är en man i saltsyra ? - Jo ett löst problem


Vad säger en man som sitter i vatten till midjan ? - Det här går över mitt förstånd !!


 Varför finns det män överhuvudtaget ? - Tja  vibratorn kan inte klippa gräsmattan


                          


Have fun- Enjoy

Av Bitch - 15 maj 2009 17:55

 Jag har vart hemma hos Peter och sett den mest imponerande samling av Dvd filmer jag NÅNSIN sett


                   


Det va alstå FYRA ( 4) helånga tak-golv med dessa hyllor med FILM- helt otroligt .


Jag har hjälpt honom att välja ut tapeter till sin nya lägenhet också så nu är han så glad. Glad och ivrig att få börja bo in sig , det blir ju inte riktigt så innan rusten är klar så man får packa upp mm .men jag tycker han har en mysig lägenhet och jag ska hjälpa honom tapetsera köket sen.


Sen va vi på Max idag och åt lunch där =) Väldigt trevlig eftermiddag har jag haft och vi har pratat MASSOR- sådär som bara vi kan göra . Nästa helg ska han komma hem till mig för då ska vi grilla och ta nått glas vin och mysa

Av Bitch - 15 maj 2009 10:25

 Såhär kommer årets biosommar att se ut :


  Av Bitch - 15 maj 2009 08:41


Toni&GUY


  RED = TEXTURE (står för struktur)

 AQUA = STRAIGHT (står för raka, släta frisyrer och värmeskydd) 

PINK = CURL (för vackra lockar och vågor)


 Jag Älskar verkligen Toni & guy's produkter, dom doftar så himla gott och är bra för håret.Det är som toppen är att dom finns som miniförpackningar som man kan ta med på resan osv.Igår gjorde jag en inpackning med

 Hair conditioner Toni & Guy Insights -Volume Explosion Conditioner 250ml Toni and guy insights color rescuer

Hade den i efter scampooneringen medans jag låg i badet och jag måste säga att min hår vart kanon, så mjukt & lent.

detta märke är inte så hiskerligt dyrt heller som Tex Redken och tigi bedhed som jag annars brukar använda.


Just nu har jag en toning i håret som jag brukar göra då och då- håret blir toppen och man känner sig så fräsch =) . Det är ju Fredag trots allt people !

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se