Hacked.

Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

Liseberg

Av Bitch - 1 juni 2009 22:42


 Åhh vilken dag jag har haft =) Riktigt bra måste jag säga. Eftermiddagen och kvällen har innehålligt en massa aktiviteter. Först ett besök på Heaven23 och en jätteräkmacka och en Öl Mums mums. Utsikten därifrån är 17 inte dum altså vad sägs om detta ?


 Korsvägen


Liseberg från ovan 

 ( jag påminner om copyrighten så ta inga bilder utav lov )


Efter det så blidde det en vända inne på Liseberg =). jag såg den nya karusellen


Och jag tror faktikst jag vågar åka den *s*


Vi spelade en massa och vann en massa för en gång skull *S* en jääätterosett med Dumlekolor  2 kg ( stjärnvinst ) och 1a pris Twist, chips. dajm i massor. Så behövs det inte köpas godis på ett tag, THAT'S for sure *s*


 

En utav alla fina trädgårdfigurer som finns där inne .


Det va uppträdanden där inne och vi såg Anders Eriksson från

GalenskaparnaOch som tur va så kom inte lisebergkaninen gåendes där så jag slapp skämmas för honeybun så han inte rusa fram till honom och ville hångla igen ha ha ha . Men Imorgon är E.M.D där inne så vi funderar på att gå tillbaka då. Tyvärr så har jag min bästa kamera på fel ställe som vanligt, men det är så drygt att släpa på den fram och tillbaka, så vi får se hur pass bra bilder jag kan få imorgon om jag går dit , men jag ska försöka såklart


Jag har postat en massa sålda tradera grejjer igen idag.har haft garderobsrensning så att säga.


Nu säger jag iaf godnatt till er alla och vi syns väl imorgon ;)


Glöm inte att rösta är ni gulliga =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se