Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Inläggen borta

Av Bitch - 14 juni 2009 10:45

 Dom inlägg som jag skrev igår är borta :( vad är det som händer ibland med bloggagratis ? jag gick tillbaka och kollade bland mina tidigare inlägg ifall jag lagt dem fel men icke sa nicke det hade jag inte gjort, så vart tog dem vägen ?? suck


Ja anyhow, idag regnar det som 17 IGEN och när ska detta elände sluta egentligen ? Hitils har juni regnat bort - så gott som dessutom har det vart kallt med så detta MÅSTE vända nu.Dock har dom lovat sol på tisdag igen och jag antar att mitt staketbyggande kommer igång då med och blir klart så jag kan måla det .Idag har jag också lite småprojekt på igång som måste fixas och ett av dem va att tömma brevlådan sen i fredags *s* för det hade jag totalt glömt bort så det bogna ju över i den fniss.


Bor du i göteborg och söker en lägenhet ? Ifs kan jag berätta att svärmor nu har satt ut sin 4:a i Högsbo så har du en mille över så kan den bli din ;)


Glöm inte bort att tävlingen fortfarande pågår ända tills ikväll så du har fortfarande chans att tävla och vinna kattmagasinen

Glöm inte att rösta ;)


Vi hörs lite senare //Missy

                                        
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se