Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Dagens plåtning

Av Bitch - 23 juni 2009 19:13


Nu är jag hemma igen från dagens plåtning och det gick bra, nervöst va det men det gick bra så nu är det bara att börja jobba med bilderna enligt kundens önskemål.Det blir ju alltid lite nervöst när någonting är nytt för en *L* och jag är inte alls van vid att fota gravidmagar *s* men roligt va det . Dom va verkligen förväntasfulla över babyn's nedkomst och ville att jag skulle komma tillbaka och ta lite bilder på lille bebben sedan och självklart gör jag det *L*

Å jag vill såklart INTE klaga på värmen , men pust det va 27-28 grader och det blir svårt att funka normalt då *L* när man jobbar


Men imorgion ser jag fram emot ännu en dag med SOL


 HUG


                                   

 
ANNONS
 
Ingen bild

M

23 juni 2009 23:24

Ja du det gör jag med.Tagga morgondagen med sool hihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se