Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Medelhavsvärme

Av Bitch - 29 juni 2009 18:31

Dom som har åkt till medelhavet i hopp om sol kan känna sig lite blåst nu för tydligen har den landat här hos oss i Sverige *FLIN* I medelhavet är det kallare vindar just nu-så kan det gå och glad är jag för det hihi


Den 15 juli har jag bokat in en grej nu till mitt hemliga lilla projekt jag nämner ibland hihi och det kommer att ta hela förmiddagen , sen efter den dagen är det dags för TADAAAMMM the big finale -ÄNTLIGEN säger jag


idag va jag ner till hamnen och jösses va båtar det är överallt och badade ungdommar-Härligt =)


Såg ni dagens avsnitt av glamour då ? Oooj oj oj nu är det spännande värre här. Hur ska det går för Ridge och Rick ?? Jag har 2 teorier- antigen räddar Rick Ridge och Ridge blir tacksam mot rick och då får han och steffy hänga ihop med varandra ELLER så händer det nått med Ridge så Rick blir en ännu värre skurk än han redan blitt utmålad om- Och kommer Nick att gifta sig ?Imorgon får vi veta

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se