Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Nu säger jag det - DATORHELVETE

Av Bitch - 30 juni 2009 23:40


Jaaa ursäkta min svarta tunga men jag kan faktikst inte säga annat än just DATORHELVETE !! Nu är den sönder IGEN *suck*   så jag sitter altså inte vid min egen dator just nu.Idag när jag lunchade så frågade min lunchdate för dagen om datorn gick bra- Tja sa jag den låser sig ofta men annars ok


DET skulle jag inte ha sagt för nu startar den inte upp ALLS :( och nu är jag så j*kla less på skiten, fasen jag köpte ju mera minne till den och då ska den väl inte krångla heller. men det börjar väl bli dags att uppgradera sig med ny dator eller iaf bättre beg. Jag har bett honeybun om hjälp att kolla upp vad som kan passa.pengar pengar hela tiden- känns det igen månne ??


Har jag tur så kan jag blogga en snabbis imorgon - annars så Tja hörs vi när jag får tillgång till en dator då. Tur att Bibblan finns i värsta fall ha ha .


Goodnight !

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

1 juli 2009 01:14

Jodå, det känns igen. Fast i mitt fall är det bilen. Allra först för flera år sen så gick topplocket, det blev en rep som kostade 7000 kr. Sen förra sommaren gick fläkten. Bilen började koka när jag var på väg till världsutställningen. Jaha, nu i våras började startmotorn krångla. Vi fick tack och lov en bättre begagnad billigt. Veckan efter gick bromsröret av. Det gick på en 2000. Då går den en vecka ungefär då är det nån lampa som började lysa. Nu är skroten avställd tills vidare :-(.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se