Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 6 juni 2009 11:48

                                             

idag är det Göteborg cityrace här nere- eller det va det väl igår med, men vi hade tänkt att åka ner och kika på det iaf. Igår då vi åkte förbi va det grymt mycket folk som kikade så vi får väl se hur det är idag. Prins Carl pilip är ju här och är med i loppen med, få se om vi ser en skymt utav honom.


Men idag är det ju sveriges nationaldag  som vi naturligtvis ska flagga för och fira.Vi ska se om vi hittar något jippo ute på stan. Hur firar du idag ??


Det börjar ju bli dags för fröken Missy att bege sig hemmåt med så jag kikar efter tågbiljetter med. Vi får se när jag åker om det blir på måndag eller imorgon . Kommer ni ihåg stakethelvetet *s* tänkte väl det. Ja det lär ju upp innan midsommar *L* så jag lär väl ringa och prata med faderskapet så vi kommer överens om när.


Ni får ha en bra dag så hörs vi senare och du .. du glömmer väl inte bort att rösta ;)

ANNONS
Av Bitch - 5 juni 2009 22:28

nope det blidde ingen bio som jag tidigare skrev, det fanns inga platser kvar så vi åkte en tur runt med bilen istället. Det va ingen dum ide kan jag säga för ikväll va vädret underbart.Vi åkte till en sjö och kikade. Hjälpte några ungdomar som ville ha mera grogg virke *s* med skjuts en bit och dom va så tacksamma så *L*


Sen åkte vi hem och bara mööös i varandras sällskap *L* pratade lite om hur vi vill ha det med saker och ting och man kan väl säga såhär, vi tycker INTE lika i allt ;-).Nu ikväll har jag vunnit en auktion , en klänning för bara 22 kr, inte dumt alls *L*, ibland kan man allt fynda där. Jag har ju själv sålt en massa och det är ju perfekt att man kan göra så, eller hur ?

ANNONS
Av Bitch - 5 juni 2009 17:16

                                                SF Bio: I love you Man


Ska vi se efter middagen på jensen nu-- vi hörs senare då jag kan berätta hur den va

Av Bitch - 5 juni 2009 12:05

För en vecka sedan mätte jag mig och skickade in min mått och idag -- IDAG fick jag veta ...

Åhhh mmm om ca 40 dagar får jag hem en viss klänning fick jag veta idag - Gissa vilken ? hihi så spännande


                               

Av Bitch - 5 juni 2009 10:37


Godförmiddag bloggen !

När jag vaknade så sken solen men nu är den på väg att rymma, efterlyser här med FORT ett lååångt lasso så jag kan fånga in den . Skep o'hoj här ska halas in sool he he he


Men allvarligt jag ska inte klaga för hade stannat kvar hemma så hade jag fått stått ut med regn och kyla, det har jag fått rapporter om. Men är det inte sommar nu ? Då ska vi väl ändå inte ha någon KYLA väl :-o


Igår glömde jag visa er en go bild. När kickan och jag fikade så hade två tjejer bredvid oss lämnat ganska mycket kaka kvar på sina tallrikar  och då blev det ju FEST för dom små birdies som fanns runtomkring, och det fanns en del


* mums mums sickan, kolla min bit jag fick den är stöööre än din-looser*


Precis då jag tog den här bilden så va det bara två, men bara secunden före vad det massor som mummsade.En kom Tom fram til min tallrik och tittade bedjande * snäääälla smaka rå-- schyssta * *S*


idag har honeybun mycket att göra på jobbet igen,så han kommer hem lite sent. Men sen är det meningen att vi ska gå på Jensen's  efter det . MUMMA säger jag . Det är så god mat där  och för att inte tala om deras

                     GLASSAR !!!


Av Bitch - 4 juni 2009 23:32

                                

Av Bitch - 4 juni 2009 20:44


Jag har haft en jättebra dag idag med kickan på stan,vi har fikat och gått runt i Göteborg. Babblat och skrattat som bara tjejer kan *L*. Stan kryllade av studenter idag med. Det finns ju så mycket skolor så studenter har det vart sen förra veckan fick jag veta, så jag antar att folket här nere är ganska vana nu med tjo och tjim.En rolig grej va att jag fick veta att Kickan ska till power meet i Västerås i sommar och guess what, DET ska ju jag med så vi ska ses där-asroligt


Vi va in på Accent där dom hade hela 70 % rabbat på smycken så jag köpte massor av örhängen.Sen gick vi vidare och fick se att Bik bok hade halva priset på allt i hela butiken- Oh my god sa vi och gick in ha ha


                          
Det blev lite handlat där med kan jag säga Bla en cool T-shirt.Tänkte på Emma då för jag vet att hon gillar Bik bok, iaf har hon gjort det . Men det är ju med våra youngster att det där ändras med stigande ålder. Det fanns en tid då det va JC som gällde *s*.

Honeybun har hjälpt sin kära mor att slänga lite saker inför hennes flytt i sommar och snart kommer lägenheten att vara till salu.Nu ligger han utslagen i soffan ha ha

Av Bitch - 4 juni 2009 13:24

                      


Min trisslott kom idag som jag vann utav Oscar för några dagar sedan, men tyvärr va det ingen vinst på den- Han glömde nog bort att be om vinstlotten till mig ;)Nu ska jag bege mig neråt stan för att möta kickan och hennes söta dotter, så vi ses lite senare idag


Glöm inte att rösta på fröken missy ;)

kram alla

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se