Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 4 juni 2009 11:57


 Det här är verkligen en cool och annorlunda dansmix av brudvalsen och något jag förespåkar- HUR kul är inte detta asså att göra något sånt här istälet för det gamla vanliga 2 steg hit och 2 steg dit - Blää


Vad säger ni om detta ?

ANNONS
Av Bitch - 3 juni 2009 23:03


 Ja nu har jag lyckats fixa iaf två bilder till *s* åhh vad jag längtar efter mina egna program på datorn där hemma. Dessa bilder är inte dom bästa då det som sagt va oerhört mycket folk som trängdes  men här är dom iaf


 Danny


 Samt Erik vid skiv signeringen


Honeybun har fått en ny box till Tv:n och nu har han alla kanaler trodde han- den räknade upp til 170 Tv kanaler.

 Men HALLO HUUR mycket kanaler finns det egentligen och HUR mycket behöver man ??


Imorgon är honeybun borta hela dagen på nått slags seminariumoch jag ska  träffa någon jag inte sett på länge. Från bloggen faktikst så det ska bli roligt. Tänk att man kan få nya vänner genom bloggen, det tycker jag är roligt


 tills imorgon säger jag

ANNONS
Av Bitch - 3 juni 2009 21:02


Honeybun jobbade sent idag så när han kom hem så tog vi bilen och körde till Flinstone och åt- jag valde en kycklingkebab men eftersom dom hade dränkt in hela kycklingen i nån currysås så ville jag inte ha det längre så jag böt bort min mog hans vanliga kebab tallrik =) snäll han


 Tidningen hennes har jag prem på en längre tid, men nu ska den gå i graven och det tycker jag är synd. Nu har jag det allra sista nummret hemma så nu får man satsa på någon annan tidning i fortsättningen


Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på en natt på museumet på Tv- sen är det natti natti


Glöm inte rösta på mig * ber med bambi ögonen* ;)

Av Bitch - 3 juni 2009 13:38


Tja det verkar som dom flesta av er tror på Livslång kärlek och det är väl underbart :-D


Eftersom jag har tider över  ( än så länge ) för bröllopsfotografering så gör jag en omröstning  här ang det .. släng in ett mail om du är seriös och kan tänkas behöva min hjälp, så går vi vidare därifrån och kollar om det är ett ledigt datum och om jag har möjlighet. Kan vara hjälp bara inne i Kyrkan/vigselplats eller bara på festen ex


Jag har ju påpekat att jag absolut vill skilja denna bloggen från mitt jobb så detta är bara ett undantag och dom bilder som läggs ut här och är långt ifrån bilder jag annars tar -- bara ett litet påpekande *L* lägger INTE ner tid på bra bilder i bloggen ( som folk iaf bara snor ;) ) hihi


Missy

Av Bitch - 3 juni 2009 13:31


Tjenixen !


Nu är det såhär att när man inte är hemma vid sin egen dator och sina egna program som man kan hantera så blir det svårt att fixa bilder, MEN jag har iaf lyckats fixa EN bild hittils sen igår så ni får hålla tillgodo med den sålänge. Senare i eftermiddag eller kvällen kan jag lägga in mera bilder


Som vanligt påminner jag om copyrighten ;)


Grabbarna hade skivsignering och den kön va lååång och MASSOR med skrikande småtjejer .. *MATTIAS TITTA HIIT .,. DANNII.. AHHH titta hiiit * ha ha .

 Jag själv gillade E-type förut, men det har vart klok nog att sluta med *S*


Här skiner solen fast dom sa igår att det skulle den minsann inte göra *s* men än så länge iaf . Jag ska ut och gå senare en långpromenad med honeybun och hans fader. Dags att trimma kroppen :-s verkligen så här kan /vill jag INTE se ut

Fler som känner så ?? Visst är det svårt att ta sig i kragen och börja *suck*

Av Bitch - 2 juni 2009 23:17

Nu har jag vart och tittat på dom tre grabbarna. energiska grabbarna kanske jag ska jag säga, för det va dom på scenen.Sprang hela tiden fram och tillbaka och hyffsat bra va dom med. Nu är jag alldeles för trött för att lägga in bilder men imorgon så kommer det lite bilder =)


Gick en vända där inne när man iaf va där och gav spelhjulen en chans, men icke sa nicke att vi vann nått idag. Men vad gör det när vi vann så mycket igår =) .Jag har haft en bra & trevlig dag & kväll så nu somnar jag happy


Vi ses imorgon - godnatt alla


Rösta gärna på min blogg är ni snälla =)


 kram Missy

Av Bitch - 2 juni 2009 16:54


 Jösses sånt LIV det va på stan här nere i Göteborg idag, massor av studenter och turister som verkligen kommit igångDen här bussen vart snabbt full av folk =)


Jag träffade honeybun på Lunch och det blidde kina buffe idag, sen åkte han till jobbet och jag knatade vidare på stan


Den ena studentbilen efter den andra kom och åkte med glada ungdommar

* FÖÖÖR VII HAR TAGIT STUUDENTEEEN- FY FAN VA VI ÄR BRA *


 Känns den igen ? *S* - tänkte väl det  fniss


 


Det blev ett litet besök inne på panduro med *s* vad annars- köpte lite stämplar denna gången .Nu kom honeybun hem- totalt slutkörd och kraschade i soffan, så där får han ligga och sova ett tag så han orkar med E-M.D senare =) . Jag köpte en klocka med, en rätt enkel för jag kunde inte bestämma mig *s* men nu har jag iaf en. drygt att hala upp mobben varje gång man ska kolla på klockan.


Härnest väntar ett avsnitt av Glamour =)

Av Bitch - 2 juni 2009 08:59


Ja då va det en sprillans ny dag då att göra det bästa utav, men eftersom vi sovit med öppet fönster inatt pga värmen så blev det ingen bra sömn när måsarna börja vakna till liv vid sådär 3-4 på morgonen- MÅSD*VLAR säger jag bara *GHAAAAA*


Först blir det en liten tur ner på nordstan och kolla på en klocka (eftersom jag lyckats tappa min )

och sedan ikväll  kl 20,00 är gruppen E.M.D

på Liseberg så jag funderar på att gå dit- jag går ju in gratis så är det inget bra eller man ser dåligt så är det ju inte hela världen *L*


Gillar ni dom ?? Söta boys är det iaf ;) så det gör ju inte direkt ont av att titta på dom

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se