Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 28 juni 2009 13:24


  Ja nu är honeybun på väg hem igen , han åkte nyss så nu kommer det att bli lite tomt hemma i veckan igen. Men han åkte inte i en godisbil från ahgrens då utan en vanlig hederlig Honda ( osså jobbar han på volvo ha ha ha )

Men han kommer tillbaka på torsdag då vi ska åka till Västerås på Big power meet över helgen.Undra om det kommer lika mycket bilar som förra året  ? Då kom vi dit kl 8 på morgonen och då hade redan 2000 bilar kommit, dom kommer ju från hela världen =) med sina ögonstenar.Snacka om att Västerås blommar upp den helgen *s* .


 Vi har pysslat med att  klippa gräset och rensa lite land på FM. Just rensa land är ett evigt gissel och man undrar ju HUR fort ogräs växer egentligen  ? Tar man inte bort det så tar det gärna över hela landet.

men snacka om värme ute *pust* Tänk att vi i lilla Sverige kan få sån värme =).


Men en sak bara.... KAAAN dom inte sluta spela Norges bidrag på radion *farytale*. Fy f*n va less jag är på den skitlåten

ANNONS
Av Bitch - 27 juni 2009 23:53


                   


Tårtan jag gjorde idag iaf den ena, den andra va en jordgubbstårtaVi åkte iväg till campingen en bit bort och badade, och det va så varmt i vattnet =)


              


Det här är Både ett vattendjur OCH en linslus *s*- syns det ??Sånt här är jätteroligt att åka- jag önskade att jag ägde en själv *L* Nu har jag bäddat rent i sängen med sprillans nya sängkläder och finns det något mysigare än lägga sig i nybäddat


               


Och nu säger jag GODNATT =)

ANNONS
Av Bitch - 27 juni 2009 20:39

Oj ojoj så stressigt det blev på morgonen, jag hann inte blogga alls  :-o

Det va fullt sjå att klara av att fixa dom 2 tårtor jag gjorde eftersom värmen gjorde så dom smälte. Grädden bara flöt ut och marspanen smärlte :( jag fick hela tiden sätta in dom i kylen , sen ut fixa lite och in igen. Hålla på så tills dom va klara. Sen när vi åkte iväg så samlade jag på mig all dom kylklampar jag hade hemma och hade runt tårtorna,dom klara sig sådär kan jag säga.


Födellsedagsbarnet blev glad åt tårtorna jag gjorde iaf och VÄLDIGT rörd över en tavla jag gjorde åt honom, så pass så tårarna rann och han gick iväg en sväng för sig själv. Lilla pappa *L*


Fest blev det med grilla kyckling och  pot gratäng , fika och åka iväg och bada och det va VARMT i vattnet.


Nu ska vi åka och hämta grek mat vi beställt -MUMS


Hörs senare

Av Bitch - 26 juni 2009 21:56


Nu är vi hemma igen efter att ha vart på den stora Marknaden. Vi gick där i 3-4 timmar sen bar inte benen längre *s* OJ så mycket det fanns att se och vi åt en URGOD pizza *slickar mig om munnen* jag älskar nämligen pizza med TUNN botten, helt lövtunn ska den vara och det va den här =) men honeybun han ska ha tjock tråkbotten *s*


Både han och jag har fyndat - shorts, körbär, en hel kasse med blommor för bara 60 kr, en hand man kan sätta smycken på Bla *L*


Väl hemma igen så fick vi besök så vi slog på grillen och grillade- Gud så HÄRLIG sommaren är eller hur ?? Jag bara önska att den va lite längre. Men idag har jag tyvärr gjort någon lessen men det kan jag inte rå för- Ett utav dom där valen jag pratade om förut i veckan. Det blir så ibland och man kan inte vara alla till lags det går bara inte.


jag har gjort grunden till 2 tårtor nyss och honeybun målar staket- så kan man oxå göra på en fredag kväll =)


Tjingeling


ps- glöm inte att rösta goa ni =)

Av Bitch - 26 juni 2009 09:45

                                 


Nu är det dags att fara iväg på marknad för oss, vi har en liten bit att åka så det är bäst att åka i tid- Det brukar finnas mellan 500-600 knallar där så det tar ett tag att knata igenom alla stånden ( skratt )


Hörs senare då jag får berätta om alla mina fynd =)


 Hug

Av Bitch - 25 juni 2009 23:49

Ajja bajja inte pilla i datorn på minnerna osv om ni inte riktigt KAN. ett varningens ord utfärdar jag här nu för datorns delar är EXREMT känsliga.

Jag VET för min bror skulle kolla vad det va för sorts minnen jag har eftersom jag ska köpa mera och vad händer jo han SABBAR ett dubbelminne för mig :( så just nu kör jag med det minsta möjliga :( fast jag får mera minne imorgon och nästa vecka ännu mera.


Honeybun kommer hit vilken minut som helst , men nu är han trött stackarn för han har först jobbat hela dagen och sedan suttit och kört 8 timmar på det - pust lixom.

Imorgon är det stoooor marknad i ockelbo som gäller som vi ska åka på. Har några mil dit men roligt ska det bli och vädret verkar ju visa sig från den bästa sidan så.den marknaden åker jag till varje sommar


 GODNATT !!!

Av Bitch - 25 juni 2009 14:57

WOHOO jag är nu ägare av en sprillans ny cykel  och det är INTE skit jula som inte kan hålla vad dm lovar  som jag har köpt den på- nej nej . Dock sitter jag med en pakethållare och skärmar som jag inte behöver så vill nån köpa dom av mig HOJTA *L*


nu ska här testcyklas


Av Bitch - 25 juni 2009 10:16

Det här kan verka lite rörigt, tydligen så verkar tom hon som hittat på det har lite svårt att förstå hur hon har tänkt *S*. Ja, så kan det bli ibland. Men jag skall väl göra ett försök. Man skall ge nallen till 12 av sina vänner, som i det här fallet har bloggar. Eller mindre om man inte kan skrapa ihop tolv. Så nu skall jag göra ett försök. Sen ni som är med bland dom tolv skall skicka den vidare, och skicka den tillbaka till den som står överst på listan, i det här fallet till Marru eftersom hon står överst på min lista. Med andra ord så lägger ni personen ni får nallen ifrån överst på eran lista, så skall dom som ni skickar nallen till besöka den som står högst upp på eran lista. Skriv en kommentar i hennes blogg bara att det är nallen som går runt. Detta kan bli en kul grej och samtidigt besöka bloggar man inte besökt förut, och få nya vänner.


Nallen kommer ursprungligen härifrån:

Lisa 

Då börjar jag:


Marru

Kickan

nohlin

oscar 

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se