Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 25 juni 2009 07:01

Nu är klockan 7 på morgonen och jag är redan i tvättstugan


Och det är REDAN jättevarmt ute så idag kommer det att bli en väldigt varm dag.Jag ska åka med min bror till Ica maxi sedan och handla lite, då ska jag passa på att handla saker till pappsen's födelsedagstårta =)

ANNONS
Av Bitch - 24 juni 2009 21:14


Det jag har börjat märka nu , precis som i julas är att besöksantalet minskar och det är väl förmodligen för att folk har roligare saker för sig än att sitta och glo på en datorskärm *L*.Lika kommer det att bli för mig med att inläggen blir färre. Det är dom ju redan ifs *s*. Det har vart en hektikst tid och det blir det framöver med , men nu är det ju SOMMAR =).


Jag planerar in ett årligt Lisebergsbesök med söta Emma, det är nått vi gör varje sommar =) och vi har så roligt.

jag ska baka en ny tårta tills på lördag då faderskapet fyller år. Jag tror jag väljer en med hallonmousse och choklad men fin dekoration på- hur låter det ??

ANNONS
Av Bitch - 24 juni 2009 18:37

Jag fick hit min bror så vi har skruvat fast staketet, så nu jädrar gick borren varm *s* nu fattas det kanske 6 plankor kvar bara sen är det klart

- signed, seald and deliverd *s*


                                

Jag gjorde misstaget att gå med i facebook för några dagar sedan. Jag har ju sagt hela tiden att DÄR ska jag inte gå med *s* jojo det höll några år iaf  men nu har altså även jag trillat dit. Men jag tror ärligt talat inte det där ger mig så mkt så jag går nog ur snart igen *s*.Men FAEN va facebook håller reda på en  OCH ens vänner *s*. och HUR hittar dom MIG så sabla snabbt- usch skrämmande *s*

Av Bitch - 24 juni 2009 10:14

Idag känns det inte som en glädjens dag precis och vissa dagar blir ju sånna tyvärr. Som rubriken lyder- val är INTE lätta att göra ibland.

Ibland är det ju så att hur man än gör så är det NÅGON som blir ledsen och det är ju inget som man vill, men som sagt ibland har man inget val.

hur ska mina val bli ?


Anyhow, jag ska försöka få hem bror min idag för lite hjälp. Vi får väl se hur det går med den saken!


Jag hoppas ni får en bra dag med mycket sol


//HUG missy

Av Bitch - 23 juni 2009 19:13


Nu är jag hemma igen från dagens plåtning och det gick bra, nervöst va det men det gick bra så nu är det bara att börja jobba med bilderna enligt kundens önskemål.Det blir ju alltid lite nervöst när någonting är nytt för en *L* och jag är inte alls van vid att fota gravidmagar *s* men roligt va det . Dom va verkligen förväntasfulla över babyn's nedkomst och ville att jag skulle komma tillbaka och ta lite bilder på lille bebben sedan och självklart gör jag det *L*

Å jag vill såklart INTE klaga på värmen , men pust det va 27-28 grader och det blir svårt att funka normalt då *L* när man jobbar


Men imorgion ser jag fram emot ännu en dag med SOL


 HUG


                                   

Av Bitch - 23 juni 2009 10:19

Just nu sitter jag och förbereder mig inför en plåtning jag har idag. Dagens plåtning är ett par som vill bevara sin gravida mage på bild-och det är ju något som har blitt mer och mer populärt. Utmaningen för mig är att dom vill det i deras eget hem som jag inte har en aning hur det ser ut, Tex hur ljuset är osv.Men det ska nog ordna sig !


Annars skiner solen och det är såå härligt- jag läste igår att om det är högtryck denna veckan så ska vi få det vädret resten av sommaren. Låter inte det helt underbart =)

Av Bitch - 22 juni 2009 20:45

Idag har det vart en toppendag vädermässigt, på eftermiddagen har solen verkligen värmt.Jag vet inte om jag har berättat men jag har skaffat ett nytt bord och stolar till altanen- gröna denna gången. Jag köpte svarta dynor till stolarna och idag tyckte jag att det va dags att köpa en ny vaxduk till det hela och det blev en med svart botten och vita stjärnor -rätt snyggt om jag får säga det själv *L*

 


Jag har tagit en långprommenad idag och och passade på att gå förbi min bror och se hur han mådde efter midsommarhelgen fniss, men han mådde bra ! Sen när det är sommar och varmt så lär man ju köpa sig en glass med eller hur !


Nu håller jag på att planera in nästa händelse för sommaren-nämligen kräftskivan i Aug =) jag bara älskar kräftor =)

Av Bitch - 22 juni 2009 14:21

  Nyskapande potatismos
400g potatis.
200g morötter.
200g palsternacka.
100g philadelphiaost.
3 msk smör.
3 msk mjölk.
Salt och peppar.
Persilja.Koka potatis, morötter och palsternacka mjuka i var sin gryta. Skär dem i mindre bitar och häll dem i en stor skål. Mosa grönsakerna grovt med en gaffel. Värm upp smör och mjölk i en gryta. Häll den varma blandnigen över grönsakerna. Tillsätt philadelphiaosten och rör om. Smaka av med salt, peppar och persilja.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se