Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 22 juni 2009 09:36

                                   

Helt plötsligt hör jag ett JÄKLA liv på tomten av kacklande fåglar och tänker vad i jösse namn händer. Då ser jag att en skata och några andra bruna knubbiga fåglar drabbat samman och SLÅSS på min tomt. Så pass så jag får ta en kratta och gå emellan *S*. Dom märkte inte ens mig där. Men nu sitter dom i varsitt träd och låter väldigt illa- riktigt asförbannade på varann *s*

Låter som typ en mindre motorsåg ha ha ha     stopp och belägg , här på min tomt är ni vänner *S*

ANNONS
Av Bitch - 22 juni 2009 09:20


Nått skumt har hänt hos mig inatt VÄLDIGT skumt som inte fattar alls, det är nämligen såhär att när jag lag mig igår så kollade jag och LÅSTE min altandörr men när jag vaknar idag så är dörren ÖPPEN, inte på vid gavel med fasen nära på. HUR gick det till ?? *förbryllad*


Men jag vaknade också till klarblå HIMMEL OCH SOL WEHEEEE- ÄNTLIGEN så nu kommer veckan hos mig att se ut såhär :


Inte dumt alls he he he.Nu kan man dra på sig en kjol utan att frysa arselet av sig *S*.idag ska jag plugga lite igen för mitt lilla projekt jag håller på med, och visst närmar jag mig men inte lika fort som jag hade hoppats på. men skam den som ger sig *s*


Jag ( och alla ni ) ska hålla tummarna för att honeybun får jobba hemmifrån nästa vecka för då innebär det att vi kan åka till power meet i västerås tillsammans i juli. Det skulle ju verkligen vara asbra ! Han ska prata med sin chef idag och jag hoppas hon är på den glada givmilda sidan/humöret fniss


ANNONS
Av Bitch - 21 juni 2009 16:04


Tänkte att jag skulle dela med mig lite utav min midsommar som jag tyckte va väldigt trevlig =) . Vi va som sagt 10 st hemma hos mig  och när gästerna kom hade jag gjort välkomstdrinkar med en lite jordgubbe i samt lax/skinkrullar sen canapeer med skagenröra


                                      


 Till efterrätten sedan så hade jag bakat ihop en jordgubbstårta som vart väldigt lyckad och god

                            


  Till kaffet blev det Kahulha som jag tycker är så gott


                 


Gästerna droppade av vid 01 tiden på natten men fram till dess vart det kubbspel och party party


Hur va din midsommar ?


Just nu är honeybun på väg hem igen och bör väl vara hemma vid 8 ikväll, men han kommer tillbaka nästa helg då min pappa fyller år .Jag funderar på att baka en tårta till honom

Av Bitch - 21 juni 2009 00:11


Nu är det mitt i natten och jag har inte bloggat på hela dagen, shame on me hihi. men jag har INTE vart bakis idag om ni nu trodde det och det måste jag säga har vart himla skönt för det är nått jag tycker är jobbigt. men det vart lyckat igår och vi va 10 pers hemma hos mig . Vi grillade och spelade kubb som mitt lag inte vann :( trots mutförsök med drinkar till motståndarlaget *skratt*


Dock har jag vart trött idag. Tex så åkte vi ut med bilen en sväng och det är ju inte så jobbigt kan man tycka men när vi kom hem så skulle vi vila en LITEN stund- jo tjena *s* efter nästan 3 tim så vakna vi till. HUR gick det till lixom *s*. Nu har jag suttit med faderskapets album som han ska få när  han fyller år nästa helg en jädra massa timmar, pust . Tänk att jag förstår inte att detta pysslande med bilder ska ta sån jädra TID !

Nu orkar jag inget mera för idag så det är dags att lägga sig


                                       

Av Bitch - 20 juni 2009 00:34

Här pågår festen fortfarande- väldigt trevligt


jag hoppas ni har lika trevligt

Av Bitch - 19 juni 2009 09:07


 Ja nu är det altså REDAN midsommarafton, tänk att tiden fram till nu har gått så fort. Nu är det dags för missy och honeybun som kom hit igårkväll att åka och handla det sista till kvällens festligheter med välkomsdrink och laxsnittar/skagen canapeer, sen är det grillning och jordgubbstårta med kaffe och kahluha. sen ska här spelas Kubb och JAG vinner såklart ;)


                                        


GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLIHOPA SOM LÄSER BLOGGEN =)

Av Bitch - 18 juni 2009 14:05

  Money is funny, WHOHOO löningen kom in IDAG- jag fick för mig att den skulle komma imorgooon. YES nu kan jag shoppa lite idag det jag hade tänkt göra imorgon. Detta hjälpte verkligen


I'm off to ICA.. fniss :-p

Av Bitch - 18 juni 2009 08:49


Jaha då va det åter igen mulet då. dock har det inte börjat regna ännu och jag hoppas verkligen att det håller sig borta både idag och imorgon.Åhh jösses vad jag önskar SOL imorgon.2 Midsommrar på raken nu har regnat bort för mig :( nämligen.


Britney sa ja direkt Brittan ska visst gifta sig igen och denna gången med hennes Livvakt Jason Trawick.Trawick friade när paret semestrade i Bahamas i maj. Jahapp vi får väl hoppas att hon har lite smak och gör ett seriöst bröllop denna gången men man får väl säga .

Vad kul, grattis! Vi får se hur länge det håller den här gången

Men jag kan inte förstå varför alla   rika måste ha så bråttom att gifta sig? Kan de inte vänta och se om de PASSAR för varann först???


Jag återgår till dagens sysslor som börjar med handling på ica


                                 


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se