Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 17 juni 2009 20:39

 Pust och stånk, nu har jag kapat  upp allt virke som ska sättas upp till staketet och gjort halva alldeles själv då faderskapet va tvungen att åka hem då han promt måste släpa hit min gnälliga halvsyster :(. Gud va hon gapar och skriker och låter SUR. Han får ju inget gjort då.

Anyhow, jag tog saken i egna händer för tummen mitt i handen har jag då inte *s* så nu är det nästan klart. Pappa ska komma tillbaka imorgon en stund sa han, och jag hoppas han gör det .


Jag känner inte igen min tomt eller altan längre, så fint har det blitt av mitt slit *L*. bor jag verkligen här ??

Imorgon ska det börjas förberad med maten och baket med tänkte jag . Jag ska göra en supergod jordgubbstårta hade jag tänkt Nämligen denna :

                           

Ja inte nog att man är snickare, florist, lite trädgårdsmästare, fotograf , bilmek,  jag är BAGARE oxå ha ha ha ( skämtsamt skryt ) Jäla händig människa jag e ;) Honeybun gör ett KAP som flyttar ihop med mig hihi .


Nämde jag att KROPPEN VÄRKER ?? Jo den gör det :( aj aj aj .


Hur blir dina midsommar planer ?

ANNONS
Av Bitch - 17 juni 2009 10:42


Tjena hej hallo


Livet för mig här är ganska hektikst just nu och jag kan inte förstå att en människa kan ha så mycket att göra hemma och ALLT innan midsommar med, men jag tänker som så att det är bättre att jag sliter livet av mig nu och tar det liite lugnare mot fredagen än att göra allt då.För då lär jag inte ha mycket krafter kvar och kunna sitta och njuta av drinken


Föressten drinkar, jag tror egentligen INTE missy ska dricka nått, inte efter den lilla videosnutt emma filmade på mig då jag ehh *harkel* bestämmde mig för att dansa lite där på nattkröken. Själv vart jag helt förskräckt men ni andra har nog garvat järnet tror jag *S*

men å andra sidan så är det väl en jädra tur att man inte dricker så mycket ha ha ha .


Honeybun har en friluftsdag med jobbet idag, han är ute nånstans och leker skogsmulle- och jag får väl VERKLIGEN hoppas att han inte får för sig att hångla upp en björn om han ser nån ha ha ha - fast med hans ehh läggning så kan det ju lika gärna bli

- en get

- en ko

-en myra  .. who knows lixom *s*


just nu är jag inne på Ellos's rea och botaniserar och köp blir det =)

i'll show you later

ANNONS
Av Bitch - 16 juni 2009 22:34


vad spännande det va o denna omgången av desperat houswife,s å mycket som händer på en gång.

Och mycket har hänt idag hos mig med =)- känns lite bättre nu när man har fått bocka av * att göra listan*


Vi hörs imorgon igen


 HU G                                     

Av Bitch - 16 juni 2009 12:47
GRATIS MOBILTBREDBAND ÅRET UT!


 Jag vill gärna tipsa er om en sommar utan bredband, dessutom med höjd hastighet =)

Av Bitch - 16 juni 2009 12:45
PROACTIV CLEAR SKIN PROGRAM

 klicka på länken och kolla får du se- jättebra produkt =)

Av Bitch - 16 juni 2009 09:16

Nej det gör jag verkligen inte, men här är den =) *tittar ut och ler stort*

Min älskade SOOL är tillbaka- WHOHOO


Efter alla dessa veckor med evigt regn är nu solen tillbaka =) YES, och jag hoppas att den stannar kvar resten utav veckan med. Dessutom hoppas jag ju att pappa ska komma tillbaka idag med och göra klart staketet, så att jag kan måla det.

Jag har pysslat med att göra egna blomkrukor ala Missy *s* 3 st i tripp- trapp-trull storlek typ. Papprör ( tjocka som man gjuter i )  som jag har målat och klätt invändigt med plast och gjort små draneringshål i och det vart ganska bra faktikst även om det va lite pyssel med det ,men det är roligt att grejja tycker jag .


Nu ska jag ut i SOOLEN..

Tjingeling                                    

Av Bitch - 15 juni 2009 21:26

Kolla in detta fina erbjudande!

Beautyplanet
Av Bitch - 15 juni 2009 18:36

Laxrullar
Tunnbröd.
150g philadelphiaost.
1 hackad rödlök.
Lite av saften från en citron.
Peppar.
200g rökt lax i tunna skivor.
Dill.Rör samman philadelphiaost, rödlök, citronsaft och peppar. Bre ett tunt lager på tunnbrödet. Lägg tunna skivor lax ovanpå samt dillkvistar i ena änden. Rulla ihop tunnbrödet hårt och packa in rullarna in plastfolie. Låt stå svalt. Strax innan servering tas plastfolien bort och rullarna delas upp i mindre bitar, cirka 3 cm tjocka.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se