Hacked.

Alla inlägg under juni 2009

Av Bitch - 10 juni 2009 10:13 Dom här Alexander Wang liknande väskor från Gina Tricot tror jag att jag måste jag kika lite närmare på. Den svarta är  snygg och skulle absolut göra sig bra på min arm nu,men det skulle ifs den vita göra med hihi                          

ANNONS
Av Bitch - 9 juni 2009 19:28

 


Efter succén med sin gemensamma krogshow åker Lena och Orup för första gången ut på en festivalturné tillsammans med Måns Zelmerlöw i sommar. De lämnar sketcherna och dansarna hemma och bjuder på en konsert med sina bästa låtar.

Lördag den 8 augusti kl 20.00 kommer de till Festplatsen  på Högbo Bruk Vid Sandviken.


Det är INTE såå långt ifrån mig - dit vill jag - ska du me ;)

ANNONS
Av Bitch - 9 juni 2009 15:30

 Just nu pågår det gjutning till stolparna för mitt staket- ja ÄNTLIGEN är det på G med ett staket = me happy =)


Solen skiner och jag med den *s* jag har rensat land och bärt bort myrbon- ja du läste rätt MYRBON , för vid min stubbe under mina dekorationsstenar bodde det ett gäng myror. Jag har nu vänligen men bestämmt bärt bort alla myrorna ägg till skogen ha ha. DÄÄR hör dom hemma fniss.

Nästa vecka är det ju midsommar och då ska jag jäklar i mig ha snyggt på tomten *L*. Jag har rätt mycket att stå i mao. mellan jobb försöker jag dels fixa hemma OCH ute samtidigt som jag håller på med ett annat projekt som jag snaart är klart med och när det är klart ska ni allt få veta det ;) fixar jag det kommer jag att vara SUPERGLAD ska ni veta. Säkerligen gråta glädjetårar i en vecka efteråt  *s*


Faderskapet fyller år nästa vecka också,och det är ingen vanlig födelsedag utan ett bemärkelsedag för honom så jag vill hinna fixa nått fint till honom- självklart handgjort. Bizzy girl that's me


Nu måste jag ut och fortsätta


HUG


Av Bitch - 9 juni 2009 10:34


 Nu finns det genomskinliga badkläder. Men inte för ögat – utan bara för solen, och det är väl en himla tur va ;) eller ?


Den nya badkollektionen, med badplagg för både kvinnor och män, presenterades nyligen i Storbritannien. Affärsidén går ut på att man blir solbrun på hela kroppen, utan att behöva sola naken eller byta om till en annan bikinimodell för att slippa ränderna.

Hemligheten ligger i att tillverkaren använt ett annorlunda tyg– som släpper in 80 procent av solstrålar. Tyget är töjbart och innehåller tusentals mikroskopiska hål. Tillverkaren, det brittiska företaget Kiniki, beskriver det som "en hönsnätaktig tygblandning".

"Förvirrar ögat"

Om man lyfter upp bikinin mot solen är den helt genomskinlig. Men när man har den på kroppen ser det ut som vilket badplagg som helst tydligen.


Finns i badräkt, badbyxor ,bikinis och i alla storlekar- Det låter lovande eller hur ??


Vill du ha en sån i sommar ?? Glöm inte att smörja in HELA kroppen då för cancer vill vi INTE ha

Av Bitch - 9 juni 2009 08:25


Godmorgon !


Leonardo DiCaprios flickvän, Bar Refaeli iklädd text istället för kläder

                    


På esquire framsida ser man henne med endast text på kroppen och detta eftersom Bar själv inte hade sett nått liknande förut och ville vara först.Tja då har hon paxat det *s*

Av Bitch - 8 juni 2009 22:24

Ja så har denna dagen gått med, Tänk va dagarna går fort förbi oss. Skrämmade ibland eller hur ?

Jag har åkt på nån slags torrhosta och jag får nått fel snart ärligt talat för det är så jobbigt både för mig och min omgivning att höra mig hosta på detta viset. Ibland hostar jag tills luften tar slut helt enkelt :( såå jobbigt. Men sen har jag någon slags allergi som jag inte vet just vilken för när jag har ätit nått så slemmar halsen igen och då hostar för det istället :-s fräsch .. NOT


Ja alla har vi våra fel *s* eller hur ??


Hoppas ni haft en bra dag  ? Vi hörs imorgon igen 


Glöm inte att rösta är ni snälla =)

Av Bitch - 8 juni 2009 19:14


 


Hotell Eggers i Göteborg-Tog denna bilden i solen imorseTrade center i stockholmDen här hunden va speciell ska ni veta- jag försökte prata med den men den bara satt där som en liten människa *s*  och tycktes tänka

* nepp jag pratar inte med dig för jag är fisförnäs och bara väntar på min matte, så stick- har iiinte tid med dig*


 ha ha - den va  rolig att kika på

Av Bitch - 8 juni 2009 18:40


Även i stockholm va det studenter såg jag idag då jag kom dit- Denna lastbilen hade hitils det stööörsta ljudnivån ha ha ha . Tinnitusvarning på den kan jag meddela ;)


       

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se